PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Μήτρογλου «πυροβόλησε» 2 φορές ! (video)


Στη νίκη του Ατρομήτου με 2-1 απέναντι στον Παναιτωλικό.

Ο Κώστας Μήτρογλου ήταν πρωταγωνιστής στο Περιστέρι και ο Ατρόμητος διατήρησε το αήττητο του πρωταθλήματος με τη νίκη με 2-1 επί του Παναιτωλικού.

Η ομάδα μας είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και είχε πολλές ευκαιρίες για να σιγουρέψει πολύ νωρίς στο παιχνίδι τους τρεις βαθμούς.

Στο 15’ ο Μήτρογλου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ, αλλά στο 37’ με μία πολύ όμορφη κίνηση βρέθηκε μόνος στην περιοχή μετά την εκτέλεση φάουλ του Επστάιν και με το κεφάλι άνοιξε το σκορ.

Στο 51’ ο Μήτρογλου και πάλι εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κούσα από την εκτέλεση φάουλ του Πίτου Γκαρσία και σκόραρε για δεύτερη φορά.

Ο Ετζεγκουέλε στο 57’ με κεφαλιά μείωσε για τον Παναιτωλικό, όμως η ομάδα μας άξιζε τουλάχιστον ένα ακόμα γκολ είτε με το σουτ του Μήτρογλου στο 63’ που έστειλε τη μπάλα άουτ ή με το καταπληκτικό πλασέ του ίδιου παίκτη στο 72’ που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπλάζιτς.

Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 82’ από τον Επστάιν που δεν πλάσαρε σωστά.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:
Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Τόμας, Τάτος (75’ Μπάλλας), Ζουέλα, Επστάιν (85’ Μπέλιτς), Γκαρσία, Μήτρογλου, Καραγκούνης (72’ Μπρίτο).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:
Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Μπουμάλ (63’ Καραμαλίκης), Κούσας, Άντι, Ετζενγκουέλε, Μουμίν, Καμαρά (68’ Σεγιέ), Σιόντης (46’ Παλαιολόγος), Θεοδωρίδης, Χαριστέας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Χουγκάζ: Με τη βοήθεια του κόσμου να κερδίσουμε τον Προμηθέα

Peristeri News

Με ήττα έκλεισε η χρονιά για τον Ατρόμητο – 0-1 ο Αστέρας στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment