Υγεία

Ο Λευκός Οίκος θα φωτιστεί με ροζ φως ως μήνυμα ενάντια στον καρκίνο μαστού

Ο Λευκός Οίκος θα φωτιστεί με ροζ φως σήμερα το βράδυ για να ευαισθητοποιήσει τους Αμερικανούς στο θέμα του καρκίνου του μαστού.

Ο Λευκός Οίκος θα φωτιστεί με ροζ φώς σήμερα το βράδυ για να ευαισθητοποιήσει τους Αμερικανούς στο θέμα του καρκίνου του μαστού, ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπος του αμερικανού προέδρου Ομπάμα.

“Στις 18:30 (01:30 ώρα Ελλάδας) ο Λευκός Οίκος θα φωτιστεί με ροζ φώς με την ευκαιρία του μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού”, δήλωσε ο Μπιλ Μπάρτον εκπρόσωπος Τύπου της αμερικανικής προεδρίας μέσω της ιστοσελίδας του στο Twitter.

Σύμφωνα με έναν άλλο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου η βόρεια πύλη της προεδρικής κατοικίας, καθώς και η είσοδος του Ναυτικού Παρατηρητηρίου και η κατοικία του αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν στα βορειοδυτικά της Ουάσινγκτον θα φωτιστούν με ροζ φώς έως τις 23:00 (06:00 ώρα Ελλάδας).

Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται μία ανάλογη ενέργεια από το 2008, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Πέρυσι μία τεράστια ροζ κορδέλα είχε τοποθετηθεί στην πρόσοψη του Λευκού Οίκου.

Related posts

Στα φαρμακεία τα διπλά σελφ τεστ για covid και γρίπη

Peristeri News

Επαναστατική ανακάλυψη για την μετάσταση του καρκίνου

Peristeri News

Βρήκαν στη Ρωσία νέο κορωνοϊό – Ανθεκτικός στα εμβόλια

Peristeri News

Leave a Comment