PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Περιστέρι (video)



Για περίπου δύο ώρες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με ιδιοκτήτες καταστημάτων και περαστικούς στους δρόμους του Περιστερίου.

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε την επίσκεψή του από μαγαζιά της Σαρανταπόρου και στη συνέχεια επισκέφθηκε τα συσσίτια του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας περπάτησε στα καταστήματα της οδού Αιμιλίου Βεάκη και έκατσε σε γνωστό καφέ της πόλης στο οποίο συνομίλησε με νέους από τη τοπική οργάνωση της Ν.Δ. στο Περιστέρι.

Μετά από λίγη ώρα επισκέφθηκε τα καταστήματα της οδού Δήλου και μέρος των εμπορικών μαγαζιών του πεζοδρόμου της Εθνικής Αντιστάσεως.

Πριν ολοκληρώσει τη βόλτα του σε γνωστό καφέ της πλατείας του Δημαρχείου Περιστερίου, επισκέφθηκε ένα λογιστικό γραφείο όπου για περισσότερα από δέκα λεπτά αντάλλαξε απόψεις σχετικές με τη φορολογία και το ασφαλιστικό με τον ιδιοκτήτη κ. Ζαχιώτη.

Ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε πως με την επίσκεψή του στο Περιστέρι, βίωσε τα προβλήματα των πολιτών ενώ τόνισε πως τα μέτρα που ψήφισε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα πλήξουν ακόμα περισσότερο τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση διαλύει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Περιστέρι

Peristeri News

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Leave a Comment