PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ο Κουβέλης σταθερός στο «όχι» σε κυβέρνηση χωρίς ΣΥΡΙΖΑ


Ο κ. Κουβέλης εκτίμησε ότι πιθανότατα θα οδηγούμε σε επαναληπτικές εκλογές και απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμπράξει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σταθερός στο «όχι» παραμένει ο αρχηγός της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης όσον αφορά το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας χωρίς τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εξακολουθώ να λέω το ίδιο που έλεγα προεκλογικά, δε θα πάρω μέρος σε μία συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ–ΝΔ, χωρίς τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ, η οικουμενική κυβέρνηση πρέπει να έχει εκείνες τις δυνάμεις που επέλεξε ο λαός με την ψήφο του» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε εκ νέου σε σταδιακή αποδέσμευση από το Μνημόνιο: «Η πρότασή μας για οικουμενική κυβέρνηση θέλει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή όλων των δυνάμεων που μπορούν να υπηρετήσουν τη σταδιακή αποδέσμευση από τη δανειακή σύμβαση και την παραμονή της χώρας μας στην ευρωζώνη, αλλά να ενσωματώνεται παράλληλα η ετυμηγορία του λαού, δηλαδή η αντίθεσή του στο μνημόνιο».

Αναφερόμενος στην επιστολή Τσίπρα σε Μπαρόζο, επεσήμανε ότι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δεν αναφέρεται σε καταγγελία του μνημονίου, αλλά σε επανεξέταση του στρατηγικού πλαισίου και τη χαρακτήρισε ως «υπαναχώρηση από όλα εκείνα που προεκλογικά διατυπώνονταν».

Ο κ. Κουβέλης τέλος, εκτίμησε ότι πιθανότατα θα οδηγούμε σε επαναληπτικές εκλογές και απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμπράξει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment