PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Ο κόσμος να χαλάσει, θα λειτουργήσει η Αμυγδαλέζα»


Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη με δήλωσή του στην Ημερησία του Σαββάτου δεν αφήνει περιθώρια σε όσους αντιδρούν στην δημιουργία του κέντρου φιλοξενίας παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης με δήλωσή του στην Ημερησία του Σαββάτου δεν αφήνει περιθώρια σε όσους αντιδρούν στην δημιουργία του κέντρου φιλοξενίας παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα .

«Ο κόσμος να χαλάσει, το πρώτο κέντρο φιλοξενίας παράνομων μεταναστών, θα λειτουργήσει τις επόμενες ημέρες» δήλωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου οι δύο υπουργοί Μάκης Βορίδης και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας σε πηγαδάκια δημοσιογράφων, αντάλλαξαν πυρά λόγω της διαφωνίας τους για το ζήτημα.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, είπε: «Αν θέλει ο Βορίδης να πάει να πάρει τα κοντέινερ οικίσκους, ας πάει να τα πάρει» με αποτέλεσμα ο δεύτερος να απαντήσει στους δημοσιογράφους: «Αν το κάνω αυτό, είναι παράνομο. Δεν μπορεί να λέει τέτοια πράγματα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Αν αρχίσει ο καθένας να κάνει ότι θέλει, να στείλω εγώ δηλαδή φορτηγά να μαζέψουν τα κοντέινερ τότε τι θα κάνουμε, νταηλίκια;»

Αμέσως μετά ζήτησε την παρέμβαση του πρωθυπουργού για το θέμα ώστε να επιλυθεί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment