PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ο Justin Timberlake αναλαμβάνει ρόλο στο MySpace


To Myspace εδώ και λίγες ημέρες έχει περάσει στα χέρια του ομίλου εταιριών, Specific Media και αυτοί φαίνεται πως δίνουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στον Justin Timberlake.

Σύμφωνα με δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή της εταιρίας,Tim Vanderhook ο Justin Timberlake θα είναι η δημιουργική δύναμη πίσω από το Myspace. “O Justin θα είναι η δημιουργική δύναμη και θα μας βοηθήσει στη στρατηγική μας να ανακαλύψουμε ποια είναι αυτά τα εργαλεία που χρειάζεται ο μουσικός και τι ακριβώς θέλει ο κόσμος”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα έδωσε και λεπτομέρειες για τι δουλειά του αφού ξεκαθάρισε πως ο 30χρονος Αμερικανός τραγουδιστής και ηθοποιός θα έχει δικό του γραφείο και επιτελείο έξι ατόμων.

Λίγες μέρες πριν ο Timberlake είχε δηλώσει, “Πρέπει να βρεθεί ένα μέρος όπου ο κόσμος θα μπορεί να επικοινωνεί με τους αγαπημένους του καλλιτέχνες, να ακούει μουσική, να βλέπει βίντεο, να μοιράζεται και να ανακαλύπτει ωραία πράγματα. Να επικοινωνεί” και συμπληρώνει, “Το Myspace μπορεί να γίνει αυτό το μέρος”.

H Specific Media αγόρασε το Myspace με 35.000.000. δολάρια ενώ έξι χρόνια πριν η NewsCorp τουRupert Murdoch το είχε αποκτήσει 580.000.000 δολάρια.

Θυμίζουμε πως στο παρελθόν το Myspace έχει αναδείξει σπουδαία όνοματα, όπως για παράδειγμα οιArctic Monkeys.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment