PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 2/7


Τα ζώδια σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ. Σελήνη 1 ημέρας.

Τα ζώδια σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ. Σελήνη 1 ημέρας.

Κριός (21/3-20/4)

Καλή μέρα για να συζητήσετε με τους γονείς σας για κάποια περιουσιακά θέματα και οικονομικές εκκρεμότητες. Την αρμονία που αναζητάτε στο δεσμό σας, είναι βέβαιο πως θα την βρείτε. Ο σύντροφός σας, εκδηλώνει την αγάπη του και τις διαθέσεις του.

Ταύρος (21/4-20/5)

Σήμερα θα είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας απομακρύνοντας το ταίρι σας. Η στάση σας δεν επιτρέπει τη συνέχεια του δεσμού σας. Σήμερα θα καταφέρετε αρκετά ώστε να νιώσετε ικανοποίηση με το δυναμισμό που διαθέσετε.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Σήμερα θα είναι μια πολύ καλή ημέρα για τους περισσότερους από εσάς που θα θελήσουν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Επισκεφθείτε συγγενείς που σας χρειάζονται και συζητήστε με τα οικεία σας πρόσωπα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Πλησιάστε σήμερα με φιλική συμπεριφορά το περιβάλλον σας και να είστε σίγουροι πως μακροπρόθεσμα θα ωφεληθείτε. Το να κάνετε σχέδια με το σύντροφό σας, είναι εποικοδομητικό. Το να πείτε όμως μεγάλα λόγια, θα αποδειχθεί καταστροφικό.

Λέων (23/7-23/8)

Αποφύγετε κάθε εριστική διάθεση εάν δεν θέλετε να χαλάσουν οι οικογενειακές σας σχέσεις. Οι δεσμευμένοι θα πάρουν σήμερα δυναμικές αποφάσεις. Οι αδέσμευτοι θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για την ανάπτυξη μιας έντονης περιπέτειας.

Παρθένος (24/8-22/9)

Βρεθείτε σήμερα με τους αγαπημένους σας φίλους. Τηλεφωνήστε σε ανθρώπους που έχετε καιρό να ακούσετε. Θα δώσετε έμφαση στις οικογενειακές υποχρεώσεις. Ο σύντροφός σας, θα σας βοηθήσει σε αρκετές αναλαμβάνοντας τες ο ίδιος.

Ζυγός (23/9-22/10)

Αποφύγετε σήμερα αγαπητοί μου φίλοι να πάρετε σημαντικές αποφάσεις καθώς ο συναισθηματικός σας κόσμος θα είναι φορτισμένος. Το να ανατρέψετε τα πάντα επειδή πιστεύετε πως κάποιοι σας έχουν επιβάλλει δεν θα είναι και τόσο ευχάριστο για το περιβάλλον σας.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Τα άστρα σήμερα, επηρεάζουν την εξωτερική σας εμφάνιση και την συμπεριφορά σας αντανακλώντας θετικά στην αισθηματική σας ζωή. Ο δυναμισμός που σας διακρίνει και η ενεργητικότητά σας, δεν θα πρέπει να είναι τα αίτια μιας δεσποτικής συμπεριφοράς.

Τοξότης (23/11-21/12)

Δεν είναι σωστό να παίζετε με το αντικείμενο του πόθου σας χωρίς να δίνετε σαφείς ενδείξεις. Αν δεν σας ελκύει αφήστε το να αποδράσει. Η καλή σας διάθεση θα βρει σίγουρα ανταπόκριση απ’ το περιβάλλον σας, ενώ θα περάσετε αρκετά ευχάριστα διασκεδάζοντας το βράδυ.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Αποφύγετε συζητήσεις για θέματα οικονομικά που είναι πιθανόν να διαταράξουν τις σχέσεις με τους άλλους. Οι πλανητικοί σχηματισμοί της θα αυξήσουν τον ερωτισμό και τη σεξουαλικότητά σας. Το βράδυ αποφύγετε τις υπερβολές στη διασκέδαση.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Πρόσωπα απ’ το φιλικό περιβάλλον όπως επίσης και απ’ το ευρύτερο κοινωνικό θα σας πλησιάσουν θέλοντας να συμπαρασταθούν με τον τρόπο τους στις επιδιώξεις σας. Η συναισθηματική καταπίεση που προέρχεται από το σύντροφο, σας οδηγεί σε περιττά έξοδα και απρόσμενες συμπεριφορές.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Αναζητάτε τη σοβαρή αντιμετώπιση των άλλων και δεν έχετε άδικο. Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε πως δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Το ηλιακό μας σύστημα επηρεάζει την εξωτερική σας εμφάνιση και την συμπεριφορά σας αντανακλώντας θετικά στην αισθηματική σας ζωή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment