Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ο Γιώργος Τσίνας στο 14o Συνέδριο «Mobile & IoT Connected World»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Στο 14ο Συνέδριο «Mobile & IoT Connected World» συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής & Καινοτομίας Δήμου Περιστερίου, Γιώργος Τσίνας.

Στο συνέδριο εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όχι μόνο μίλησαν για τις Έξυπνες, Ασφαλείς και Ανθεκτικές Πόλεις.

Ο κ. Τσίνας ανέλυσε στους παρευρισκόμενους την στρατηγική Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Περιστερίου και τις πολιτικές μετάβασης σε Έξυπνη και Λειτουργική Πόλη.

Κατά την ομιλία του ο Αντιδήμαρχος του Δήμου μας τόνισε πως ακολουθήθηκε με ακρίβεια το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας και αξιοποιήθηκαν αποτελεσματικά τα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Σύμφωνα με τον κ. Τσίνα σήμερα, πόροι από το Ταμείο Ανάκαμψης, το Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης, το ΕΣΠΑ μέσω της ΟΧΕ Δυτικής Αθήνας, έρχονται στον Δήμο και απορροφούνται στο σύνολο τους στην κατασκευή ευφυών υποδομών και έξυπνων Συστημάτων που αναβαθμίζουν σημαντικά την ποιότητα ζωής στην καθημερινότητα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Τέσσερις νέες παιδικές χαρές ανοίγουν στις γειτονιές της πόλης

Peristerinews.gr Newsroom

Κέντρο Κοινότητας Περιστερίου: Στήριξη σε χιλιάδες πολίτες

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Νέο Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών «Κοιμώμενος Έρωτας»

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment