PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Γιαννιώτης κράτησε όρθιο τον Ατρόμητο στα Γιάννενα


Ο Ατρόμητος έφυγε με τον βαθμό από τα Ιωάννινα, με τον Γιαννιώτη να πιάνει πέναλτι του Νίνη στις καθυστερήσεις.

Το τελικό 1-1 πάντως δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς αφού στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα.

Οι Ηπειρώτες ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και πριν του τέρματος του Ρουμάνου φορ πέτυχαν γκολ και με τον Σόρια στο πέμπτο λεπτό, το οποίο όμως ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ στον Μορέιρα (που έκανε την ασίστ), στην αρχή της φάσης.

Τελικά ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο 32′, όταν ο Πήλιος έκανε την σέντρα, ο Παμλίδης την κεφαλιά με τον Χατζηισαΐα να απομακρύνει, ο Παμλίδης έκανε νέα κεφαλιά και ο Μπάλαν από κοντά άνοιξε το σκορ για τους Ηπειρώτες.

Ο Ατρόμητος ήταν πιο απειλητικός στο δεύτερο μέρος και παρόλο που δεν δημιούργησε πολλές καλές φάσεις, κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης με το απίθανο γκολ του Τζοβάρα.

Συγκεκριμένα ο Αθανασίου έβγαλε εξαιρετική σέντρα και ο Τζοβάρας με πανέμορφο απευθείας σουτ νίκησε τον Τσιντώτα κάνοντας το 1-1.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ  όταν στο 90′ ο Τζίμας κέρδισε πέναλτι, όμως ο Νίνης που ανέλαβε την εκτέλεση δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Ανδρέα Γιαννιώτη.

Με μια μεγάλη επέμβαση, αυτή την φορά του Τσιντώτα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να νικάει τον Οικονομίδη και το 1-1 να μένει ως το τέλος.

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Πήλιος, Καραχάλιος, Τζίνο (63′ λ. τρ. Λιάσος), Ριένστρα (83′ Νίνης), Παμλίδης (72′ Τζίμας), Μορέιρα, Μπάλαν.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζησαΐας, Στρουγγής, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ (58′ Οικονομίδης), Γκονζάλες, Ροτάριου, Ρομπάιγ, Φριτζόνσον (58′ Κούεν), Κιάρτανσον (58′ Τζαβίδας).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment