PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ο Δήμος Περιστερίου τίμησε τους Χρυσούς Παραολυμπιονίκες (video)


Σε μια σεμνή και λιτή τελετή, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης τίμησε τους Χρυσούς Παραολυμπιονικές, στις 12 Δεκεμβρίου 2012 στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Σε μια σεμνή και λιτή τελετή, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης τίμησε τους Χρυσούς Παραολυμπιονικές, στις 12 Δεκεμβρίου 2012 στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Η πόλη του Περιστερίου είχε την τιμή υποδεχθεί τους τρεις μοναδικούς αθλητές μας, που κατέκτησαν το Χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τον Περιστεριώτη Γρηγόρη Πολυχρονίδη, τους συναθλητές του Νικόλαο Πανανό και Μαρία – Ελένη Κορδαλή.

«Η επιβράβευση παίρνει όλως διαφορετική διάσταση και αξία, όταν ο δρόμος δεν είναι λείος και ομαλός για όσους αγωνίζονται και τον διαβαίνουν, αλλά τραχύς και δαιδαλώδης» τόνισε στην ομιλία του, ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης και πρόσθεσε: «Εσάς που τον διασχίσατε και φτάσατε στο τέρμα του, με έπαθλο το δάφνινο στεφάνι, σας συγχαίρουμε θερμά και σας ευχαριστούμε. Που σας έχουμε εδώ, κοντά μας».

Τιμήθηκαν ακόμη οι βοηθοί των Παραολυμπιονικών οι Ανδρέας Κεραμύδας και Δανιήλ Πολυχρονίδης, καθώς και ο Προπονητής στο άθλημα: Boccia Γεώργιος Τζίμας και ο Εκπρόσωπος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Υπαρχηγός Αποστολής ΛΟΝΔΙΝΟ 2012 Αριστείδης Πανανός.

Ο Παραολυμπιονίκης Γρηγόρης Πολυχρονίδης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Παχατουρίδη για την τιμητική εκδήλωση, καθώς και την οικογένεια του, τους συναθλητές τους και όλους αυτούς που τους βοήθησαν να διεκδικήσουν και να κατακτήσουν το Χρυσό μετάλλιο.

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η αποκάλυψη του γεγονός ότι ο Δήμος Περιστερίου από την πρώτη στιγμή είχε σταθεί δίπλα στους Χρυσούς Παραολυμπιονίκες, παραχωρώντας γυμναστήρια για την προπόνησή τους, πριν φτάσουν στα σημερινά επίπεδα πρωταθλητισμού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Leave a Comment