PeristeriNews.gr
Δημοτικά

O Δημήτρης Μισαηλίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Δημήτρη Κελάφα


Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Ατρομήτου και μετά αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα, στην οποία έχουν αγωνιστεί οι μεγάλες δόξες του περιστεριώτικου ποδοσφαίρου, ο πατέρας του Σταύρος και ο θείος του Κώστας Μισαηλίδης…

Ο Δημήτρης Μισαηλίδης συστρατεύεται με τον Δημήτρη Κελάφα στις εκλογές της 18ης Μαΐου. Ο Δημήτρης είναι γέννημα θρέμμα Περιστεριώτης. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Ατρομήτου και μετά αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα, στην οποία έχουν αγωνιστεί οι μεγάλες δόξες του περιστεριώτικου ποδοσφαίρου, ο πατέρας του Σταύρος και ο θείος του Κώστας Μισαηλίδης. Έχει αγωνιστεί και σε άλλες ομάδες της πόλης μας, στον Α.Ο. Χρυσούπολης, στον Α.Ο. Ιεροθέου, στον Α.Ο. Ανθούπολης, στον Α.Ο. Ήφαιστος. Έχει συμμετάσχει στις εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων. Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδος με την μικτή Αθηνών.

Συνεχίζει να υπηρετεί το περιστεριώτικο ποδόσφαιρο από τη θέση του προπονητή με έμφαση στις μικρές ηλικίες. Αυτή την περίοδο εργάζεται πάνω στην πρωτοποριακή προπονητική μέθοδο για μικρά παιδιά Coerver Coaching.

Παράλληλα είναι εκπαιδευτής αυτοκινήτων και μηχανών και συνεργάζεται με τη σχολή οδηγών του κ. Παναγιώτη Ρούπα.

Ο Δημήτρης Κελάφας δήλωσε: «Έχουμε ανάγκη να βρίσκονται στο πλευρό μας άνθρωποι της γενιάς, που αν και χτυπήθηκε όσο καμία άλλη από την λαίλαπα της κρίσης, δεν παύει να κοιτά το μέλλον με αισιοδοξία και να ονειρεύεται ένα καλύτερο μέλλον. Της γενιάς που έχει την θέληση και τη δύναμη να αλλάξει τον τόπο της και να δώσει το στίγμα της στις εξελίξεις που αφορούν τον τόπο μας. Η ανιδιοτέλεια, η ειλικρίνεια, η όρεξη για δουλειά, η συνεργασία και η ενότητα είναι για τους νέους τα εφόδια με τα οποία θα καταφέρουν μαζί με εμάς, τους μεγαλύτερους της παράταξης να επιτύχουμε τους στόχους μας. Ο Δημήτρης Μισαηλίδης είναι ένας μεγάλος αθλητής με παραδειγματικό ΗΘΟΣ που κατάγεται από μια οικογένεια-θρύλο για το Περιστέρι. Είναι ένας άνθρωπος με μεγάλες ευαισθησίες και διάθεση προσφοράς. Η συστράτευση με νέους ανθρώπους σαν το Δημήτρη, μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα μας για να κάνουμε πράξη το όραμά μας για το Περιστέρι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment