Δημοτικά

Ο Δήμαρχος τίμησε την εργαζόμενη μητέρα τριών παιδιών που πέρασε στο Πανεπιστήμιο

Ο Δήμαρχος Περιστερίου τίμησε την εργαζόμενη στον τομέα καθαριότητας του Δήμου και μητέρα τριών παιδιών Ευγενία Χατζηπαύλου, που πέρασε δεύτερη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, τμήμα Κοινωνιολογίας. Ο κ. Ανδρ. Παχατουρίδης στις 25 Αυγούστου το μεσημέρι στην αίθουσα συσκέψεων του δημαρχιακού γραφείου υποδέχθηκε την κα. Ευγενία Χατζηπαύλου με τα παιδιά και τη μητέρα της, μεταφέροντας τα θερμά συγχαρητήρια όλων των δημοτών της πόλης του για την εισαγωγή της στην ανώτατη μόρφωση. Εξήρε την προσπάθειά της, κάτω από αντίξοες συνθήκες να καταφέρει να ολοκληρώσει το νυχτερινό λύκειο και δίνοντας πανελλήνιες να εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο, μετά από κοπιαστική εργασία και επιτελώντας το σημαντικότερο έργο της ανάθρεψης τριών παιδιών.

Ιδιαίτερα συγκινημένη η κα. Χατζηπαύλου ευχαρίστησε τον κ. Παχατουρίδη για τη μεγάλη τιμή, σημειώνοντας ότι νιώθει υπερήφανη που εργάζεται στο Δήμο Περιστερίου και για τη δουλειά της στον τομέα καθαριότητας.

Σημείωσε ότι: «Εγκατέλειψα το σχολείο στα 17 μου γιατί παντρεύτηκα. 25 χρόνια μετά αποφάσισα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Διάβαζα παντού, στο λεωφορείο, στο διάλειμμα, τη νύχτα παντού. Τσακωνόμουν μάλιστα με το μικρότερο γιο μου για το λεξικό των Αρχαίων. Διάβασα πολύ, κουράστηκα, το πάλεψα και δικαιώθηκα από το αποτέλεσμα».

Επόμενος στόχος της είναι να πάρει και το πτυχίο και να μπορέσει να εργαστεί πάνω στο αντικείμενο των σπουδών της.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Περιστερίου την διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί δίπλα της ο ίδιος, αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλλει για τη μάθηση και ο Δήμος θα τις παρέχει όλες τις διευκολύνσεις για την ολοκλήρωση των σπουδών της.

Related posts

Ποιοι σπουδαίοι καλλιτέχνες έρχονται στο Περιστέρι τον Ιούλιο

Peristeri News

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (11η)

Peristeri News

Προστατευτικά μέτρα κατά τη διάρκεια καύσωνα

Peristeri News

Leave a Comment