PeristeriNews.gr
Lifestyle

Διαμάχες κροίσων για το ποιος έχει την μεγαλύτερη θαλαμηγό


Διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ρώσο κροίσο Ρομάν Αμπράμοβιτς και τον Άραβα σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, για το ποιος έχει το μεγαλύτερο πλωτό «παλάτι».

Διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ρώσο Κροίσο Ρομάν Αμπράμοβιτς και τον Άραβα σεΐχη, Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ για το ποιος έχει το μεγαλύτερο πλωτό «παλάτι».

Σύμφωνα με τον ετήσιο κατάλογο θαλαμηγών το καράβι “Eclipse”,του Ρώσου Ρόμαν Αμπράμοβιτς έχει μήκος 162,5 μέτρα και η αξία του ανέρχεται στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια! Διαθέτει 2 πισίνες όπου η μια μπορεί να μετατραπεί σε ελικοδρόμιο για 2 ελικόπτερα και σε πίστα χορού. Το πλοίο επίσης διαθέτει ένα υποβρύχιο και 3 επιπρόσθετα σκάφη.

Το πλοίο του Άραβα σεΐχη τώρα, είναι 40 εκατοστά μικρότερο από του Ρώσου κροίσου και είναι το δεύτερο μεγαλύτερο σκάφος στον κόσμο. Έχει παραγγελθεί το 1996 από τον πρίγκιπα του Μπρουνέι ο οποίος όμως δεν το παρέλαβε λόγω οικονομικών δυσκολιών. Η αξία του σκάφους διέρχεται στα 350 εκατομμύρια δολάρια, έχει 6 VIP σουίτες και μεγάλο χώρο υπνοδωματίων για φιλοξενούμενους ενώ η μηχανή έχει ισχύ 5.000 ίππους!

Αλλά επειδή ο σεΐχης δεν θέλει να έχει το δεύτερο μεγαλύτερο σκάφος στον κόσμο, ετοιμάζει επέκταση οι οποία θα κάνει το σκάφος του 15 πόντους μεγαλύτερο από του Ρώσου,Αμπράμοβιτς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment