PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ο Δήμαρχος Περιστερίου συνεχάρη τις αθλήτριες του ΑΓΟΠ «MYPTAΛH»


Ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, συνεχάρη τις αθλήτριες του Αθλητικού Γυμναστικού Ομίλου (ΑΓΟ) Περιστερίου «MYPTAΛH», που κατέκτησε για 4η συνεχόμενη χρονιά, δύο προκρίσεις για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading 2023 στην Ιταλία, αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Όπως μας ενημερώνει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Περιστερίου, η Εθνική Ομάδα Cheerleading Γυναικών και Εθνική Ομάδα Cheerleading Νεανίδων επισκέφθηκαν το Δημαρχιακό Μέγαρο Περιστερίου στις 8 Σεπτεμβρίου 2022 και έφεραν τα καλά νέα στον κ. Παχατουρίδη ότι το Περιστέρι περήφανο, θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε διεθνείς αγώνες με 2 ομάδες.

Η Εθνική Προπονήτρια του ΑΓΟΠ «MYPTAΛH», Μπέττυ Σακελλάρη ενημέρωσε τον Δήμαρχο Περιστερίου, καθώς και τους Αντιδημάρχους Αναστάσιο Θεοδωράκο και Παναγιώτη Λύκο ότι στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading, η Εθνική Νεανίδων κατέκτησε την 5η θέση 2022 και η Ομάδα Γυναικών την 8η θέση, που έγινε 1-3 Ιουλίου 2022 στο ΟΑΚΑ.

Ο κ. Παχατουρίδης έδωσε συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες, στους γονείς και την προπονήτριά τους κα Σακελλάρη, για τις μεγάλες επιτυχίες, που έκαναν υπερήφανους τους Περιστεριώτες, σημειώνοντας ότι ο Δήμος Περιστερίου θα είναι συμπαραστάτης στις αγωνιστικές προσπάθειές τους.

«Ελπίζω τον Ιούλιο του 2023 να φέρουμε τα μετάλλια από το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην πόλη της καρδιάς μας» είπε η Εθνική Προπονήτρια και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Περιστερίου για τη στήριξη του ΑΓΟ Περιστερίου «ΜΥΡΤΑΛΗ» στο δύσκολο μονοπάτι του Πρωταθλητισμού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Leave a Comment