PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Αστέρας νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο


Με γκολ του Νίκο Φερνάντες στο 85ο λεπτό ο Αστέρας νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο στην Τρίπολη, καταγράφοντας την τέταρτη συνεχή νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ ο Ατρόμητος, που αγνοεί τη νίκη για καιρό, μένει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα μας πίεσε, είχε κατοχή και ευκαιρίες, αλλά δεν νίκησε τον Μπαντή και αφού ο Φούντας στο 85′ σπατάλησε ένα τετ α τετ, ο Νίκο Φερνάντες, που είχε περάσει αλλαγή, έδειξε την κλάση του ένα λεπτό αργότερα.

Λίγες φάσεις στο πρώτο μέρος, με τον Ατρόμητο πιο κινητικό, να θέλει να απειλήσει την εστία του Μπαντή. Στο 4′ ο Λε Ταλέκ σούταρε άουτ, στο 4′ ο Ναπολεόνι «χόρεψε» τους αμυντικούς, αλλά το γύρισμά του κόπηκε από τον Κουρμπέλη, στο 18′ ο Μπαντής μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια και προ του Μπρίτο το καλό σουτ του Λε Ταλέκ και στο 35′ το απευθείας χτύπημα φάουλ του Ναπολεόνι πέρασε ελάχιστα πάνω από την αριστερή συμβολή των δοκών του Αστέρα.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο μετά το ημίωρο, όταν και έκαναν την πρώτη και μοναδική καλή τους ευκαιρία, με τον Γκορμπούνοφ να διώχνει δύσκολα το σουτ του Μάσα.

Στην «επανάληψη» ο Ατρόμητος έφτασε ξανά πρώτος στο γκολ, αλλά στο 65′ ο Ναπολεόνι καθυστέρησε αρκετά να σουτάρει με αποτέλεσμα ο Ζησόπουλος να τον προλάβει και να του πάρει την… μπουκιά από το στόμα.

Η ομάδα μας είχε μία ακόμα καλή στιγμή στο 80′ όμως ο σουτ του Στόιτσεφ μπλόκαρε ο Μπαντής. Κι εκεί που όλα έδειχναν πως το ματς θα έληγε δίχως σκορ, ειδικά μετά την χαμένη ευκαιρία του νεοεισελθέντα Φούντα στο 85΄, ο Αστέρας πέτυχε το νικητήριο γκολ με τον Νίκο Φερνάντες που είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή! Ο Αργεντινός έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από τη μεγάλη περιοχή και με ωραίο σουτ νίκησε τον Γκορμπούνοφ γράφοντας το 1-0.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 43′ Παπαδόπουλος, 61′ Λούι, 70′ Σανκαρέ – 8′ Γοδόι, 38′ Λαζαρίδης, 53′ Κιβρακίδης, 68′ Κούρος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ιγκλέσιας, Μάσα (84′ Φούντας), Κουρμπέλης, Παπαδόπουλος (72′ Γιάννου), Μπερτόλιο, Λανθαρότε (63′ Νίκο Φερνάντες)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Κούρος, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Γοδόι (55′ λ.τρ. Μπάλλας), Μπρίτο (90′ Μπαστακός), Μπιτόλο, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Μαρσελίνιο (63′ Μίλ. Στόιτσεφ).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment