• Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021

Ο αρχηγός της «εταιρείας δολοφόνων» συνελήφθη ξανά

Peristeri News
Ιούλιος30/ 2011

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος, που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη τη δεκαετία του ΄80 για τις δολοφονίες πλούσιων ηλικιωμένων και την απόσπαση των περιουσιών τους συνελήφθη χθες στο Μενίδι.

Ο αρχηγός της «εταιρείας δολοφόνων», Χρήστος Παπαδόπουλος, που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη τη δεκαετία του ΄80 για τις δολοφονίες πλούσιων ηλικιωμένων και την απόσπαση των περιουσιών τους συνελήφθη χθες στο Μενίδι με την κατηγορία ότι οργάνωσε την αρπαγή 57χρονης γυναίκας.

Πρόκειται για τη χήρα γνωστού, εύπορου αντικέρ και ιδιοκτήτη παλαιοπωλείου στην Αθήνα, η οποία γνώρισε τον Παπαδόπουλο (73 χρόνων σήμερα) μέσω γνωστών της προκειμένου, ως δικηγόρος, να τακτοποιήσει κληρονομικά της θέματα.

Η υπόθεσή της θυμίζει θρίλερ αφού κρατείτο κλεισμένη επί πέντε μήνες σε διώροφη κατοικία στη Συκιά Κορινθίας και βρέθηκε εντελώς τυχαία όταν η καθαρίστρια ανέβηκε, κατά παράβαση των εντολών που είχε από τον ιδιοκτήτη, στον πρώτο όροφο.

Ο 50χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος επίσης κατηγορείται με ένα ακόμη άτομο, εκτιμάται ότι γνωρίστηκε με τον Παπαδόπουλο στη φυλακή όπου εξέτιε ποινή για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην Κρήτη.

Τόσο ο Παπαδόπουλος, που αρνείται τις κατηγορίες, όσο και ο 50χρονος είχαν αποφυλακιστεί. Το σπίτι στην Κορινθία ανήκει στη σύζυγο του 50χρονου η οποία έχει πεθάνει.

Ο Παπαδόπουλος συνελήφθη στο σπίτι εξαδέλφης του όπου διέμενε τις τελευταίες ημέρες. Στο παρελθόν, πριν αποκαλυφθεί η δράση της εταιρείας δολοφόνων, είχε εκλεγεί και δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας.