PeristeriNews.gr
Αθλητικά

«Ντόπες» από Fentagin στους παίκτες!


Όπως το είχαν ανακοινώσει, περίπου 150 οργανωμένοι οπαδοί του Ατρόμητου βρέθηκαν στη σημερινή και τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, εκφράζοντας τη στήριξή τους μετά τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και χαρακτηρίζοντας την αυριανή αναμέτρηση ως τη μεγάλη ευκαιρία να ανέβει επίπεδο όλος ο σύλλογος.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο σύνδεσμος επισκέπτεται τους παίκτες της ομάδας μέσα στη σεζόν, με την πρώτη να είναι πριν από το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στο Περιστέρι. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι είναι και το τελευταίο ματς στο οποίο οι φίλοι του Ατρόμητου είχαν το δικαίωμα να δουν την ομάδα τους από κοντά, καθώς από τότε έχουν ακολουθήσει 4(!) εκτός έδρας παιχνίδια (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΑΕΛ και Καλλιθέα).

Oι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μεταξύ άλλων ανέφεραν: «Θέλουμε να παίξετε για τον κόσμο του Ατρομήτου και του Περιστερίου και να ανεβούμε στη 2η θέση. Μας έχετε κάνει περήφανους. Ανεβάζετε επίπεδα την ομάδα. Συνεχίστε έτσι. Μπορεί αύριο να μην είμαστε στο γήπεδο, αλλά θα είμαστε κοντά σας με τον δικό μας τρόπο».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment