PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Μόνο για τη νίκη στο Κορωπί!


Άλλη μια δύσκολη αποστολή καλείται να φέρει εις πέρας ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου, που την Κυριακή (11/12, 17.00) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Κορωπί στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για τον Α΄ όμιλο του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.

Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη προέρχεται από καλές εμφανίσεις, που συνοδεύτηκαν από άνετες νίκες και βρίσκεται στην δεύτερη προνομιούχο θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 8-2 και φυσικά στοχεύει στη νίκη που θα την διατηρήσει σε πλεονεκτική θέση έναντι των αντιπάλων της.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον προπονητή της ομάδας, καθώς για έναν ακόμα αγώνα δεν μπορεί να υπολογίζει στην βοήθεια του Δημήτρη Κατιάκου, που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο πέμπτο μετατάρσιο. Επίσης, η συμμετοχή του Μιχάλη Πολυτάρχου θα αποφασιστεί, κυριολεκτικά, την τελευταία στιγμή

Το μέλος του τεχνικού τιμ του ΓΣΠ, Γιάννης Κρητικός, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση με το Κορωπί, λέγοντας:

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία, ειδικά όταν αγωνίζεται εντός έδρας, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. Παλεύει όλα τα παιχνίδια και διαθέτει έμπειρους παίκτες όπως οι Καραδολάμης, Αμπάρας και Κερασωβίτης, που αποτελούν και το… σημείο αναφοράς για την ομάδα τους.

Εμείς θέλουν να διευρύνουμε το νικηφόρο σερί που χτίζουμε τις τελευταίες αγωνιστικές και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα, ενώ το εφαλτήριο μας για να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας θα είναι και πάλι η άμυνα μας.

Στα τελευταία τρία ματς έχουμε δεχτεί λιγότερο από 50 πόντους κατά μέσο όρο κι εκεί θα στηριχτούμε, όπως και στον πλουραλισμό που διαθέτουμε στην επίθεση, για να κατακτήσουμε ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment