PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ντ. Μπακογιάννη: Μίνιμουμ εθνική συνεννόηση Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ


Υπέρ μιας μίνιμουμ εθνικής συνεννόησης για μεγάλα θέματα, όπως η ρύθμιση του χρέους, αλλά και για τα εθνικά θέματα, τάσσεται η Ντόρα Μπακογιάννη, με συνέντευξή της σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Υπέρ μιας μίνιμουμ εθνικής συνεννόησης για μεγάλα θέματα, όπως η ρύθμιση του χρέους, αλλά και για τα εθνικά θέματα, τάσσεται η Ντόρα Μπακογιάννη, με συνέντευξή της σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Η πρώην υπουργός, σε συνέντευξή της στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, επισημαίνει ότι η Ν.Δ. οφείλει να αναλάβει πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση και αναμένει, όπως λέει, από τονΣΥΡΙΖΑ να ανταποκριθεί.

«Είναι αδιανόητο να πιστεύει κανείς ότι η κυβέρνηση θα πάψει να κυβερνά όταν έχει τη δεδηλωμένη. Από την άλλη μεριά, θεωρώ απολύτως λογικό ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δικαιούται μια σε βάθος ενημέρωση κυρίως για τα μεγάλα ζητήματα της εποχής, όπως, παραδείγματος χαριν, η διαπραγμάτευση για το χρέος και τα εθνικά θέματα», τονίζει χαρακτηριστικά.

Η κ. Μπακογιάννη, αναφερόμενη στο μήνυμα των εκλογών, επισημαίνει πως σε ό,τι αφορά την κυβέρνηση ήταν ένα μήνυμα δυσφορίας, ενώ σε ό,τι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, το μήνυμα των πολιτών ήταν ότι «ο λαϊκισμός έχει πλέον πεθάνει».

Η βουλευτής της Ν.Δ. διευκρινίζει πάντως ότι, κατά την ίδια, ο λαός απέδειξε πως θέλει να συνεχιστεί η προσπάθεια, έτσι ώστε «να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των Ελλήνων». Για την ίδια, υπάρχει πλέον ανάγκη συσπείρωσης ευρύτερων δυνάμεων και ξεκαθαρίζει πως η Ν.Δ. πρέπει να κάνει στροφή προς το Κέντρο.

Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο αλλαγών στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, αναγνωρίζει, όπως σημειώνει, «τις προσπάθειες που κατέβαλε ο Γιάννης Στουρνάρας» στο πλαίσιο των επιλογών που είχε, τονίζει όμως πως «τώρα είναι η ώρα να αλλάξουμε τη φορολογική πολιτική για να ενισχυθεί η ανάπτυξη και να ελαφρυνθούν οι πολίτες».

«Αντιλαμβάνομαι ότι το ενδιαφέρον το δημοσιογραφικό εντοπίζεται στα πρόσωπα, δεν είναι όμως τα πρόσωπα το ζητούμενο, το ζητούμενο είναι η πολιτική», επισημαίνει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment