PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Netflix: Νέες χρεώσεις για όσους μοιράζονται κοινό λογαριασμό


Η διαδικτυακή υπηρεσία ψυχαγωγίας Netflix ετοιμάζει, από το 2023, νέες χρεώσεις για τους συνδρομητές που μοιράζονται έναν κοινό λογαριασμό.

Η πλατφόρμα, μέσα στο 2020, ξεκίνησε να χρεώνει για όσους χρησιμοποιούν ένα κοινό password σε αρκετές χώρες μεταξύ των οποίων η Αργεντινή, το Ελ Σαλβαδόρ, η Γουατεμάλα, η Ονδούρα η Δομινικανή Δημοκρατία, το Περού, η Χιλή και η Κόστα Ρίκα.

Η τιμή κυμάνθηκε περίπου στα 2,99 δολάρια, ανάλογα με τη χώρα.

Σε μία ανακοίνωση προς τους μετόχους, το Netflix ανέφερε: «μετά από σκέψη, καταλήξαμε στην απόφαση να χρεώσουμε τους κοινούς λογαριασμούς και θα ξεκινήσουμε να το εφαρμόζουμε από τις αρχές του 2023.

Ακούγοντας τις απαιτήσει των χρηστών, θα προσφέρουμε τη δυνατότητα σε όσους δανείζονται τους κωδικούς, να μεταφέρουν το προφίλ τους στο Netflix σε δικό τους λογαριασμό και για όσους τους μοιράζονται, να διαχειρίζονται τις συσκευές τους πιο εύκολα αλλά και να δημιουργήσουν υπό-λογαριασμούς (επιπλέον μέλη), αν θέλουν να πληρώνουν για φίλους ή μέλη της οικογένειάς τους.

Σε χώρες με χαμηλότερο κόστος για το πρόγραμμα χρώσεων βάσει των διαφημίσεων, αναμένουμε ότι θα είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς αυτοί που έχουν την εναλλακτική να μεταφέρουν το προφίλ τους».

Ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν αυτή η χρέωση για το «έξτρα μέλος» θα κυμανθεί, επίσης, γύρω στα 2,99 δολάρια. Σύντομα, ωστόσο, αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Προς το παρόν, το Netflix αναμένεται να ξεκινήσει το πρόγραμμα με τη χαμηλότερη χρέωση για όσους επιθυμούν να βλέπουν διαφημίσεις στην Βρετανία, στις 3 Νοεμβρίου. Η τιμή ανέρχεται στις 4,99 λίρες το μήνα. Το πρόγραμμα αυτό θα εφαρμοστεί σε 11 ακόμα χώρες, μεταξύ των οποίων ΗΠΑ, Καναδάς, Μεξικό και Αυστραλία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Πώς η οθόνη μας γυρνάει τούμπα

Peristeri News

Η Google καταργεί τα cookies

Peristeri News

Leave a Comment