PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Netflix: 7 με 9 δολάρια το μήνα η πιθανή χρέωση για συνδρομή με διαφημίσεις


Η διαδικτυακή πλατφόρμα Netflix ενδέχεται να κοστίζει μεταξύ 7 και 9 δολαρίων το μήνα, για όσους χρήστες επιλέξουν το πρόγραμμα με τις διαφημίσεις, που προωθεί η πλατφόρμα. Το νέο πρόγραμμα πρόκειται να τεθεί σε ισχύ στις αρχές του 2023.

Η εταιρεία σκέφτεται να τιμολογήσει το νέο πρόγραμμα, που θα περιέχει διαφημίσεις, μεταξύ 7 και 9 δολ. το μήνα, με διαφημιστικό φορτίο τεσσάρων λεπτών την ώρα, ανέφερε το Bloomberg, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές. Την ίδια ώρα μία έκδοση του Disney+ που υποστηρίζεται από διαφημίσεις πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο στα 7,99 δολ./μήνα, επίσης με τέσσερα λεπτά διαφημίσεων ανά ώρα.

Σχολιάζοντας σχετικά, το Netflix είπε ότι η έκθεση του Bloomberg είναι «εικασίες σε αυτή τη φάση» και ότι η εταιρεία δεν έχει οριστικοποιήσει αποφάσεις σχετικά με την τιμολόγηση ή άλλες λεπτομέρειες για το σχέδιο με το διαφημιστικό πακέτο. «Είμαστε ακόμη στις πρώτες μέρες για να αποφασίσουμε πώς να λανσάρουμε ένα επίπεδο χαμηλότερης τιμής, που υποστηρίζεται από διαφημίσεις και δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις», είπε ένας εκπρόσωπος.

Το διαφημιστικό σχέδιο του Netflix δεν θα προβάλλει διαφημίσεις σε παιδικό πρόγραμμα ή πρωτότυπες ταινίες της πλατφόρμας, ούτε θα επιτρέπει λήψεις για προβολή εκτός σύνδεσης ή τη δυνατότητα παράβλεψης διαφημίσεων, ανέφερε προηγουμένως το Bloomberg. Αλλά και σε αυτές τις πληροφορίες το Netflix είπε ότι πρόκειται ακόμα για εικασίες. Κατά την ανακοίνωση των κερδών του δεύτερου τριμήνου του 2022, η εταιρεία είπε στους επενδυτές ότι το σχέδιο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις θα είναι πρώτα διαθέσιμο «σε λίγους αγορές όπου οι διαφημιστικές δαπάνες είναι σημαντικές», πιθανώς συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, στις αρχές του 2023.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Πώς η οθόνη μας γυρνάει τούμπα

Peristeri News

Η Google καταργεί τα cookies

Peristeri News

Leave a Comment