PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Nema Resort και Mya Collection: Δες τις πιο hot επώνυμες κολεξιόν για Άνοιξη και Καλοκαίρι 2022


Η Άνοιξη του 2022 μπήκε για τα καλά και ήρθε η ώρα να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας, για να την υποδεχθούμε επενδύοντας σε ρούχα από επώνυμα brands. Η Nema Resort και η Mya Collection, δύο από τα πιο δημοφιλή ελληνικά brands, έχουν για εσάς μοναδικά σχέδια, για να πλαισιώσουν τις ανοιξιάτικες βόλτες και τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις του 2022 με ακαταμάχητο στυλ.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα με επώνυμα γυναικεία ρούχα Artisti σας περιμένουν οι πιο εντυπωσιακές συλλογές για να επιλέξετε!

Στυλ με αυτοπεποίθηση

Η αγαπημένη Mya Collection εστιάζει διαχρονικά στην πιο θηλυκή σας πλευρά και σχεδιάζει μοναδικά γυναικεία ρούχα, αντλώντας έμπνευση από εξωτικά μέρη και άλλους πολιτισμούς του κόσμου, δημιουργώντας κομμάτια που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα.

Αφορμή για την δημιουργία της Mya Collection ήταν η απόφαση της σχεδιάστριας Δήμητρας Νίκα να εγκαταλείψει την corporate καριέρα της και να δημιουργήσει το δικό της brand, στο οποίο θα συνδυάσει όλες τις εμπειρίες από τα ταξίδια της στον κόσμο.

Κάθε συλλογή δημιουργείται αποκλειστικά στην Ελλάδα και όλα τα μοτίβα είναι ειδικά σχεδιασμένα για την Mya Collection, συνδυάζοντας την αίσθηση ομορφιάς και ελευθερίας του γυναικείου πνεύματος.

Τοπάκια, κιμονό και φούστες, αλλά και πολλά ακόμη elegant και ξεχωριστά κομμάτια, σας περιμένουν στην πιο μαγευτική συλλογή στο Artisti Fashion Room.

Με αγάπη στο περιβάλλον

Η Nema Resort, το brand που προτιμούν οι Έλληνες celebrities, αγαπάει τη φύση και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Συγκεκριμένα, είναι από τα κορυφαία ελληνικά brands που ειδικεύονται στα κεντητά ρούχα με έθνικ και μποέμ τόνους και ανοιξιάτικα φλοράλ patterns που συνδυάζονται με το ελληνικό στοιχείο του μαίανδρου.

Επιπλέον η παραγωγή των ρούχων της Nema Resort γίνεται μόνο σε υφάσματα φυσικής προέλευσης, καθώς εστιάζει στην κορυφαία ποιότητα και την αγάπη για τη φύση. Φυσικά η Ανοιξιάτικη κολεξιόν δεν θα μπορούσε να εξαιρείται από αυτή την οικολογική διάθεση και μπορείτε να τη βρείτε εύκολα οnline.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment