Κοινωνία

Διαβάσεις πεζών στη Λεωφόρο Αθηνών – Χρήσιμες ή επικίνδυνες (poll)

Το PeristeriNews.gr δίνει το λόγο στους πολίτες. Πόσο ασφαλείς για τη διέλευση των πεζών είναι οι διαβάσεις της Λεωφόρου Αθηνών.

Ένα θέμα που μας είχε απασχολήσει και σε προηγούμενο άρθρο μας, ήταν η ασφάλεια της πεζής διέλευσης της Λεωφόρου Αθηνών από τους πολίτες.

Στην αυτοψία που έγινε αποδείχθηκε ότι ο μεγάλος αυτοκινητόδρομος μπορεί να κρύβει πολλούς κινδύνους για τους πολίτες που θα θελήσουν να τον διασχίσουν με τα πόδια.

Άλλωστε παρόμοιοι αυτοκινητόδρομοι στο εξωτερικό γίνονται υπόγειοι ώστε να αποτρέπεται η επαφή τους με τον αστικό ιστό και βέβαια να αποφεύγεται η μεγάλη επικινδυνότητα που κατέχει.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό του μεγάλου αυτοκινητόδρομου που περνάει από το Περιστέρι και το Χαϊδάρι είναι οι υπόγειες διαβάσεις πεζών που συναντάμε κατά μήκους του.

Αυτές οι φημισμένες για την επικινδυνότητά τους διαβάσεις πολλές φορές αποδεικνύονται χρήσιμες και άλλες απλησίαστες. Ειδικά όταν ο φωτισμός τους κατά τις βραδινές ώρες (αλλά και τις πρωινές) δεν λειτουργεί και προσελκύει κακοποιά στοιχεία.

Τελικά πόσο χρήσιμες ή επικίνδυνες μπορούν να αποδειχθούν οι διαβάσεις πεζών και πόσοι από εσάς τις χρησιμοποιείτε;

Ποια είναι η άποψή σας για τις διαβάσεις πεζών της Λεωφ. Αθηνών;

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Loading ... Loading ...

Related posts

ΕΟΔΥ: 13.462 rapid test – 2.226 θετικά την Τρίτη 28/6

Peristeri News

Κορωνοϊός: 16.115 νέα κρούσματα – 9 θάνατοι – 95 σε ΜΕΘ

Peristeri News

Υπολογίσετε την ετήσια άδεια που δικαιούστε – Τι ισχύει για τη χορήγησή της

Peristeri News

Leave a Comment