PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε στην Βαρβάκειο αγορά


Συναγερμός στη Βαρβάκειο καθώς διερχόμενοι εντόπισαν μια νεκρή γυναίκα απέναντι από την αγορά, κοντά στην πλατεία Βαρβακείου.

Οι πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι έχει σημάδια στον λαιμό και η υπόθεση θα εξεταστεί ως εγκληματική ενέργεια.

Πρόκειται για γυναίκα, 50 ετών, την οποία βρήκαν νεκρή οι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας.

Στο σημείο σπεύδει κλιμάκιο της Ασφάλειας και ιατροδικαστής προκειμένου να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια του θανάτου της γυναίκας.

Τουλάχιστον πέντε μαχαιριές στο λαιμό είχε δεχθεί η γυναίκα

Τουλάχιστον πέντε τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό εντόπισε ο ιατροδικαστής στην άτυχη γυναίκα ηλικίας 50-55 ετών που βρέθηκε νεκρή απέναντι από την Βαρβάκειο αγορά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι άνδρες του ανθρωποκτονιών πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από το άψυχο σώμα της γυναίκας καθώς επάνω της δεν βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα ή κάποιο έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητά της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας τοξικοεξαρτημένος την εντόπισε νεκρή γύρω στις 11:30 το πρωί και στη συνέχεια ενημέρωσε την δημοτική αστυνομία. Η δημοτική αστυνομία με τη σειρά της ενημέρωσε την ασφάλεια και στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών που απέκλεισε την περιοχή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η γυναίκα ήταν και η ίδια τοξικοεξαρτημένο άτομο ενώ στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα της, έχουν ξεκινήσει πάλι να συχνάζουν χρήστες ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Leave a Comment