PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Nέα πυρκαγιά σε βιομηχανική περιοχή του Ασπροπύργου


Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική μετά από νέα πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Κυριακής στην περιοχή Λάκκα Ασπροπύργου.

Η φωτιά καεί σε βιομηχανική περιοχή. Στο σημείο σπεύδουν τρία οχήματα με 10 πυροσβέστες, ενώ η περιοχή έχει καλυφθεί από μαύρους καπνούς.

Φωτιά στην περιοχή Σοφό Ασπροπύργου

Στο μεταξύ μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το Σάββατο στην περιοχή Σοφό Ασπροπύργου.

Με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν να επιχειρούν τα εναέρια μέσα, και συγκεκριμένα 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα, για την κατάσβεση της φωτιάς στον Ασπρόπυργο.

Συνδρομή παρέχουν επίσης εθελοντές πυροσβέστες, εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας, δασοφύλακες του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και υδροφόρες της Περιφέρειας, ενώ κινητοποιήθηκαν και μηχανήματα έργου για τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά έχει χαμηλότερη ένταση σε σχέση με χθες όπου οι πολλές εστίες σε δύσβατα σημεία και χαράδρες δυσχέραιναν το έργο των δυνάμεων καθιστώντας δύσκολη την προσέγγισή τους.

Η φωτιά εκδηλώθηκε χθες πλησίον του φράγματος του Μόρνου, βόρεια – βορειοδυτικά του Ασπροπύργου και στο σημείο επιχειρούν 100 πυροσβέστες με 8 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 22 οχήματα, συμπεριλαμβανομένων 30 πυροσβεστών με 4 οχήματα από τη Ρουμανία.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Χαμός με τους εκδρομείς του Πάσχα – Μεγάλη κίνηση σε λιμάνια και δρόμους

Peristeri News

Τι γιορτάζουν οι ορθόδοξοι Χριστιανοί σήμερα Μεγάλη Πέμπτη

Peristeri News

Βαρθολομαίος: Η πίστη στην Ανάσταση είναι η βαθύτατη έκφραση της ελευθερίας μας

Peristeri News

Leave a Comment