Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Nέα πυρκαγιά σε βιομηχανική περιοχή του Ασπροπύργου

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική μετά από νέα πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Κυριακής στην περιοχή Λάκκα Ασπροπύργου.

Η φωτιά καεί σε βιομηχανική περιοχή. Στο σημείο σπεύδουν τρία οχήματα με 10 πυροσβέστες, ενώ η περιοχή έχει καλυφθεί από μαύρους καπνούς.

Φωτιά στην περιοχή Σοφό Ασπροπύργου

Στο μεταξύ μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το Σάββατο στην περιοχή Σοφό Ασπροπύργου.

Με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν να επιχειρούν τα εναέρια μέσα, και συγκεκριμένα 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα, για την κατάσβεση της φωτιάς στον Ασπρόπυργο.

Συνδρομή παρέχουν επίσης εθελοντές πυροσβέστες, εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας, δασοφύλακες του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και υδροφόρες της Περιφέρειας, ενώ κινητοποιήθηκαν και μηχανήματα έργου για τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά έχει χαμηλότερη ένταση σε σχέση με χθες όπου οι πολλές εστίες σε δύσβατα σημεία και χαράδρες δυσχέραιναν το έργο των δυνάμεων καθιστώντας δύσκολη την προσέγγισή τους.

Η φωτιά εκδηλώθηκε χθες πλησίον του φράγματος του Μόρνου, βόρεια – βορειοδυτικά του Ασπροπύργου και στο σημείο επιχειρούν 100 πυροσβέστες με 8 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 22 οχήματα, συμπεριλαμβανομένων 30 πυροσβεστών με 4 οχήματα από τη Ρουμανία.

 


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Με 750 ευρώ μισθό και 600 ευρώ ενοίκιο: Η δύσκολη καθημερινότητα στο Περιστέρι

Peristeri News

Λήξη συναγερμού για τις κινητοποιήσεις στα πρατήρια βενζίνης

Peristeri News

ΓΣΕΕ: Πώς αμείβεται η 25η Μαρτίου

Peristeri News

Leave a Comment