PeristeriNews.gr
Οικονομία

Nέα μέτρα για το 2013-2014;


Οι κ.κ. Γιούνκερ και Ρεν άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο λήψης πρόσθετων μέτρων το 2013 και το 2014 και υπογράμμισαν την ανάγκη επιτάχυνσης των διαρθρωτικών αλλαγών και της διαδικασίας των αποκρατικοποιήσεων.

Οι κ.Γιούνκερ και Ρεν άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο λήψης πρόσθετων μέτρων το 2013 και το 2014 και υπογράμμισαν την ανάγκη επιτάχυνσης των διαρθρωτικών αλλαγών και της διαδικασίας των αποκρατικοποιήσεων.

Σημείωσαν, πάντως, ότι με τα μέτρα που έχει λάβει η ελληνική κυβέρνηση το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας θα κλείσει το 2011 στο αποδεκτό για τις Βρυξέλλες 8,5% του Α.Ε.Π. και θα συνεχίσει την καθοδική πορεία του το 2012, οπότε η Ελλάδα θα επιτύχει, για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια, πρωτογενές πλεόνασμα.

«Τα μέτρα κινούνται σαφώς προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας σωστά και να συνεχίσουμε την επιθεώρηση» δήλωσε ο Όλι Ρεν. Επανέλαβε ότι «υπήρξε αστοχία αυτήν τη χρονιά» και πρόσθεσε ότι «σημαντικό είναι η Ελλάδα να πετύχει ή να ξεπεράσει τους στόχους το 2012, σχετικά με το δημοσιονομικό έλλειμμα, και να βελτιώσει τις επιδόσεις της το 2011».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Άμεση η συμβολή του τουρισμού στην Ελλάδα

Peristeri News

Οι ημερομηνίες καταβολής στις συντάξεις Ιουνίου 2024

Peristeri News

Μειώθηκε η ανεργία τον Μάρτιο στο 10,2%

Peristeri News

Leave a Comment