PeristeriNews.gr
Πολιτική

Νέα κόντρα κυβέρνησης – Ν.Δ. για το προσφυγικό


Νέα κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και Νέας Δημοκρατίας σημειώθηκε με αιχμή το προσφυγικό.

Ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος άσκησε εκ νέου έντονη κριτική κατά της κυβέρνησης και προσωπικά του Πρωθυπουργού, κατηγορώντας τη, μεταξύ άλλων για απουσία σχεδίου αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης, προκαλώντας την αντίδραση της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, η οποία έκανε λόγο για μικροπολιτική.

«Δεν εμπιστευόμαστε την διαπραγματευτική ικανότητα του Πρωθυπουργού» είπε ο κ. Κουμουτσάκος, μιλώντας στο Mega, επαναλαμβάνοντας ότι θα ήταν επικίνδυνη η προσπάθεια διασύνδεσης προσφυγικού και αξιολόγηση.

Αναφερόμενος στις περιπολίτες του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση «χάθηκε στις λεπτομέρειες» της συμφωνίας για παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και τώρα είναι αντιμέτωπη με ανυπόστατα τουρκικά αιτήματα.

«Υπήρξε μια “ΝΑΤΟική & Μερκελική” μεταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κανένα οργανωμένο σχέδιο να αντιμετωπίσει την εξέλιξη του προσφυγικού» πρόσθεσε.

Σημείωσε ακόμη ότι στα βόρεια βρίσκονται Αλβανοί αστυνομικοί, Ιταλοί Καραμπινιέροι ειδικές δυνάμεις των Σκοπίων, στα ανατολικά το ΝΑΤΟ και Τούρκοι αστυνομικοί και στη μέση η Ελλάδα του Αλέξη Τσίπρα.

«Είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία, επιχείρησαν να εξαπατήσουν τους πολίτες όταν ανακοίνωναν ότι θα επιδιώξουν εθνική συναίνεση στο προσφυγικό» σχολίασε απαντώντας στον κ. Κουμουτσάκο η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Στην πραγματικότητα, το μόνο που επιδιώκουν, είναι να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη από την προσφυγική κρίση, κάνοντας σε κάθε δυνατή ευκαιρία, επίδειξη μικροπολιτικής» υποστήριξε.

«Τους επισημαίνουμε ότι την μικροπολιτική ο λαός την αποκαλεί και “κουτοπονηριά” και την εκτιμά ελάχιστα» κατέληξε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment