PeristeriNews.gr
Οικονομία

«Ναι» επιλέγει το Οικονομικό Επιμελητήριο


Μονόδρομο χαρακτηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος.

Μονόδρομο χαρακτηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος τονίζοντας ότι η κατάσταση είναι απολύτως οριακή, με αποτέλεσμα η επιλογή του ΝΑΙ να αποτελεί μονόδρομο για τη χώρα, για τους εργαζόμενους, για τους συνταξιούχους, για το μέλλον των παιδιών μας.

«Η ελληνική οικονομία, μετά από πέντε χρόνια κρίσης, ύφεσης και λιτότητας, δεν έχει περιθώρια πειραματισμών με καταστροφικά αποτελέσματα.
Στο σημείο, μάλιστα, που βρίσκεται, με κλειστές τράπεζες και έλλειψη ρευστότητας, ο κίνδυνος οικονομικής ασφυξίας, που θα επιδεινώσει την ήδη δύσκολη επιβίωση των νοικοκυριών, αυξάνοντας τη φτώχεια, την ανεργία, τα λουκέτα στις επιχειρήσεις, είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτός».

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζει ότι ουδείς παραγνωρίζει τις τεράστιες ευθύνες των πιστωτών, για τις λανθασμένες προβλέψεις τους και το μείγμα της πολιτικής, που ακολουθήθηκε.

«Πέρα από κάθε είδους μικροκομματικές σκοπιμότητες, και με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος αποφάσισε, με πλειοψηφία των μελών της Κεντρικής του Διοίκησης, να συμμετάσχει στην Επιτροπή Υποστήριξης Υπέρ του ΝΑΙ, υπέρ του Ευρώ και της Ευρώπης» αναφέρει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λήγει αύριο η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Peristeri News

Μειώθηκαν δάνεια και καταθέσεις τον Ιανουάριο

Peristeri News

Φορολοταρία Ιανουαρίου 2024 – Δείτε εάν κερδίσατε

Peristeri News

Leave a Comment