PeristeriNews.gr
Δημοτικά

«Να μην μετρήσουμε άλλα θύματα»


Ανακοίνωση της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου.

Συν/λφοι –Συν/σες είχαμε επισημάνει τα προβλήματα για την ασφάλεια και την υγιεινή που αντιμετωπίζουν οι Εργαζόμενοι στον Εργασιακό τους χώρο.

Με σχετικό έγγραφο πρωτοκολλημένο, αιτούμασταν συνάντηση με την Διοίκηση, όπως ορίζει ο νόμος για το πρώτο δεκαήμερο κάθε τριμήνου, για την ενημέρωση και επίλυση προβλημάτων στους χώρους εργασίας που είχαν εντοπιστεί από την Ε.Υ.Α., την ενημέρωση των εργαζομένων από το γιατρό και τεχνικό ασφαλείας για τους κινδύνους στους χώρους που εργάζονται, την πρόληψη πιθανών ατυχημάτων και την βελτίωση των συνθηκών εργασίας.

Η Διοίκηση από μεριάς της απαξιώνοντας την Ε.Υ.Α και αγνοώντας τους καθημερινούς κινδύνους στους χώρους εργασίας, την βαραίνει για άλλη μία φορά η ευθύνη για ένα ακόμα σοβαρό εργατικό ατύχημα, στις 12/2/2016 στις 9:30 π.μ. στο γκαράζ του Δήμου στο χώρο επισκευής ελαστικών, συνάδελφος εκτελώντας τα καθήκοντα του είχε σοβαρό τραυματισμό.

Με πράξεις και με έργα θα πιέσουμε στην κατεύθυνση να μην μετρήσουμε άλλα θύματα να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας και να σπάσουμε τη λογική της διοίκησης για την αντίληψη που έχει στα θέματα ασφαλείας για τους Εργαζόμενους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Με όμορφες δράσεις εορτάστηκε και φέτος στο Άλσος Περιστερίου η γιορτή της Μητέρας

Peristeri News

Ο Δήμος Περιστερίου γιορτάζει την Μητέρα στο Άλσος

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Leave a Comment