PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Διάλογο με τις Ενώσεις Ραδιοφώνου ξεκινά o Xρ. Σπίρτζης


Διάλογο με τις ενώσεις ιδιοκτητών ραδιοφωνικών σταθμών ξεκινά ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, με αντικείμενο την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου, την αδειοδότηση και τη λειτουργία των ραδιοφωνικών σταθμών.

Σύμφωνα με το υπουργείο, η πρώτη συνάντηση θα γίνει με την Ένωση Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής (ΕΙΙΡΑ) τις επόμενες ημέρες.

Το υπουργείο διαβεβαιώνει ότι «καμία ενέργεια δεν πρόκειται να γίνει ερήμην των ιδιοκτητών ραδιοφωνικών σταθμών» και τονίζει ότι οι τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης «θα διαμορφωθούν αφού προηγηθεί διεξοδικός διάλογος και πλήρης τεχνική τεκμηρίωση, σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής, με στόχο να επιτευχθούν οι καλύτερες λύσεις, με τη μέγιστη δυνατή συναίνεση».

Εφιστά παράλληλα την προσοχή των ιδιοκτητών τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών να μην πέσουν θύματα εκμετάλλευσης από επιτήδειους, οι οποίοι, όπως αναφέρει, «προσεγγίζουν ιδιοκτήτες νομαρχιακών ραδιοφωνικών σταθμών, παραπληροφορώντας τους ότι το υπουργείο ΥΠΟΜΕΔΙ προσανατολίζεται στην έκδοση περιφερειακών αδειών ραδιοφωνικών σταθμών, προκειμένου με αυτή τη μέθοδο να τους εγκλωβίσουν και να αποσπάσουν συμβόλαια για σχετικές μελέτες».

«Αυτές οι πληροφορίες», καταλήγει το υπουργείο, «δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με την αλήθεια και τις πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης».

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Χωρίς μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ την Τετάρτη

Peristeri News

Παραλύει την Τετάρτη η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Peristeri News

Leave a Comment