PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν. Τόσκας: «Φθηνά κολπάκια» τα περί ανοχής στη βία


«Φθηνά κολπάκια» χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, τις αιτιάσεις κατά της κυβέρνησης για ανοχή στη βία και την παραβατικότητα.

«Αυτά τα κολπάκια “θέλει η αστυνομία, δεν θέλει ο υπουργός”, είναι φθηνά κολπάκια. Οι συνδικαλιστές ας κάνουν τη δουλειά τους. Δεν μπορεί να έχουμε μεγάλες επιτυχίες και παράλληλα να υπάρχει ανοχή. Ανοχή υπήρξε στην περίπτωση Ρούπα;» διερωτήθηκε ο κ. Τόσκας μιλώντας στον Ant1.

«Η αστυνομία εργάζεται συστηματικά και μεθοδικά. Δουλειά της είναι να πιάνει και να συλλαμβάνει. Από εκει και πέρα αναλαμβάνει η Δικαιοσύνη. Ο Έλληνας πολίτης ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον παρά ποτέ» πρόσθεσε.

Χαρακτήρισε ακόμη «προπαγάνδα» τα όσα λέει η Νέα Δημοκρατία. «Εμείς κάνουμε επιχειρήσεις χωρίς το φως των καμερών» είπε, ενώ έστειλε αυστηρό μήνυμα στους συνδικαλιστές λέγοντας ότι «με τα προπαγανδιστικά τερτίπια δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα».

Σημείωσε παράλληλα ότι το πρόβλημα στα Εξάρχεια είναι «διαχρονικό» ενώ με αφορμή τη σύλληψη του 29χρονου για τα τρομο-δέματα έκανε λόγο για «τεράστιες και συνεχείς επιτυχίες» από πλευράς της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment