PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν. Τόσκας: Δεν έπρεπε να γίνει ρίψη δακρυγόνων


Δεν έπρεπε να γίνει ρίψη δακρυγόνων στους συνταξιούχους, σε μικρή απόσταση από το Μέγαρο Μαξίμου, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας μιλώντας στον Real FM.

«Είμαι ξεκάθαρος, δεν έπρεπε να γίνει χρήση δακρυγόνων. Ήταν υπερβολική η χρήση αυτή, γίνεται μόνο σε ακραίες περιπτώσεις. Βέβαια, και με ώθηση να αντιμετωπίσουν αυτούς τους ανθρώπους δεν μπόρεσαν» ανέφερε.

Σύμφωνα με τον κ. Τόσκα, η οργή των συνταξιούχων είναι εν πολλοίς δίκαιη: «Ζήτησαν να δουν τον Πρωθυπουργό, τους επετράπη να δουν κάποιο υπουργό, γιατί έλειπε εκείνη την ώρα ο Πρωθυπουργός, δεν ήθελαν, κι έτσι ξεκίνησαν τα επεισόδια. Σε ό,τι αφορά το δίκιο και εγώ συνταξιούχος είμαι, μη νομίζετε ότι δεν συμμεριζόμαστε τα προβλήματα αυτών των ανθρώπων, είμαστε στον έκτο χρόνο κρίσης και μνημονίων. Καταλαβαίνετε, η οργή αυτών των ανθρώπων δίκαιη εν πολλοίς, περισσεύει σε πολλές περιπτώσεις και υπερβαίνονται τα όρια από οποιαδήποτε πλευρά».

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νικήτα Κακλαμάνη ότι όποιος αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη υποβάλλει και την παραίτησή του, ο κ. Τόσκας πέρασε στην αντεπίθεση, σημειώνοντας ότι επί κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έπεσαν γύρω στις 4.000 δακρυγόνα. Φέτος, πρόσθεσε, σύμφωνα με τα στατιστικά έχουν ριφθεί γύρω στα 400.

«Ούτε ένα δακρυγόνο δεν είναι καλό, γι’ αυτό και πήραμε την απόφαση να μη γίνει άλλη φορά χρήση δακρυγόνων απέναντι σε εργαζόμενους ή συνταξιούχους, με ό,τι κινδύνους αυτό περικλείει» συμπλήρωσε και υπογράμμισε πως η απαγόρευση χρήσης των δακρυγόνων ισχύει από σήμερα.

«Και από το χθεσινό λάθος, βγήκαν διδάγματα και πήραμε αποφάσεις. Θα το τηρήσουμε. Από αυτήν τη στιγμή ισχύει αυτό που είπαμε» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Τόσκας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment