PeristeriNews.gr
Πολιτική

N. Tόσκας: Δεν χωρούν καπρίτσια στην ΕΛΑΣ



Τη θέση του για υπερπροβολή του Μανώλη Σφακιανάκη στα ΜΜΕ επανέλαβε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, μία ημέρα μετά την ανάκληση της μετακίνησής του από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε άλλη υπηρεσία της ΕΛΑΣ.

«Είχε υπερβεί τα όρια όσον αφορά τη χρησιμοποίηση των ΜΜΕ και τα ΜΜΕ είχαν υπερβεί τα όρια για την προβολή του συγκεκριμένου ατόμου… Μεγάλη η προσφορά του, αλλά πρέπει να δοθεί η δυνατότητα και σε άλλους να αναδειχθούν», είπε ο κ. Τόσκας στον ΣΚΑΪ.

Ακόμη ανέφερε ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου τι κομματικής απόχρωσης είναι, αλλά τον ενδιαφέρει «να γίνεται η δουλειά, να γίνεται σεμνά να αναδεικνύεται το σύνολο, και όχι τόσο το άτομο».

Οι αιχμές του για τον κ. Σφακιανάκη συνεχίστηκαν, αφού έκανε λόγο για καπρίτσια που δεν χωρούν σε οργανωμένα σύνολα όπως η ΕΛΑΣ και οι Ένοπλες Δυνάμεις.

«Δεν υπάρχουν προσωποπαγείς θέσεις, δεν μπορεί να μένει κάποιος 20 χρόνια σε μια θέση, ούτε αποκτά ιδιοκτησιακά δικαιώματα λόγω της παραμονής ή και της προσφοράς του αν θέλετε, πρέπει να σέβεται τους κανόνες… Υπάρχουν κι άλλοι με προσφορά που δεν φαίνονται, νέα παιδιά με τεράστιες γνώσεις και δεν έχουν πρόσβαση στα ΜΜΕ και καλό θα ήταν να τους δοθεί», σημείωσε.

«Ο κ. Σφακιανάκης είναι υποστράτηγος, δεν μπορεί να μένει σε μια θέση σε όλους τους βαθμούς επειδή αυτό ξέρει, είναι θέμα ιεραρχίας», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός και μίλησε για κάποιους που τον υποστηρίζουν και αναφέρθηκε σε «πολιτική σκοπιμότητα, ανάδειξη του μικρού και υπόκρυψη του μεγάλου».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Β. Κικίλιας: Οι φωτιές στο όρος Αιγάλεω είναι εγκληματική συμπεριφορά

Peristeri News

Μ. Συρεγγέλα: Με κυβέρνηση Μητσοτάκη οι νόμοι εφαρμόζονται

Peristeri News

Μητσοτάκης – Ερντογάν: Εποικοδομητική συνάντηση αλλά και «καρφιά» στις δηλώσεις

Peristeri News

Leave a Comment