PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν. Παρασκευόπουλος: Με τη δέουσα ταχύτητα η αξιοποίηση του χώρου στο Ρουφ


Την απόφαση της κυβέρνησης να μην δημιουργήσει στο παραλιακό μέτωπο χώρο για τη διεξαγωγή μεγάλων δικών, αλλά να το κάνει σε χώρο του υπουργείου Άμυνας στο Ρουφ, επιβεβαίωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, απαντώντας στη Βουλή σε ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδου.

«Το θέμα είναι κλεισμένο για το υπουργείο Δικαιοσύνης, το οποίο καμία τροπολογία δεν οργάνωσε, και η αξιοποίηση της πρότασης του υπουργού Άμυνας θα γίνει με την δέουσα ταχύτητα», δεσμεύθηκε ο υπουργός.

«Η ανάγκη εξεύρεσης χώρων για διεξαγωγή δικών είναι κορυφαία. Οι καθυστερήσεις συνεπάγονται και παραμονή κρατουμένων στον ίδιο χώρο που είναι εξόχως προβληματική. Είναι κορυφαία για τις ανάγκες της Δικαιοσύνης και της ανάπτυξης, διότι η ανάπτυξη εξαρτάται από την λειτουργία της Δικαιοσύνης. Δεν μπορεί να έχουμε ανάπτυξη όταν η Δικαιοσύνη δυσλειτουργεί», υπογράμμισε ο Ν. Παρασκευόπουλος, και επεσήμανε ότι «δεν είχα λόγο να μην υπαναχωρήσω όταν πληροφορήθηκα ότι υπάρχει άλλο διαθέσιμος χώρος. Με ενημέρωσε ο Π. Καμμένος ότι υπάρχει και την ερχόμενη εβδομάδα θα τον επισκεφτώ».

«Λέτε ότι θα επιμένατε αν δεν υπήρχε άλλος χώρος; Θα αντιδρούσαν 5 εκατ. κόσμος. Η πολιτική σας είναι “ριβιέρα εσείς; Φαβέλες εμείς”», σχολίασε ο Α. Λοβέρδος ζητώντας να κατατεθεί τροπολογία.

Δεν θα απαντήσω σε μελοδραματισμούς για ενταφιασμούς ονείρων, ριβιέρες και φαβέλες, και θεωρίες συνομωσίας που δημιουργούν εντυπώσεις, του απάντησε ο υπουργός.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment