PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν. Παππάς: Ο Αλ. Τσίπρας θα εξαντλήσει την τετραετία


Να εξηγήσουν γιατί ζητούσαν «απεριόριστες και τζάμπα» άδειες καλεί για τους τηλεοπτικούς σταθμούς καλεί τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του στη Realnews, αναφέροντας ότι η ολοκλήρωση της διαδικασίας αδειοδότησης, με τη χορήγηση 5 αδειών και καταβολή σημαντικού συνολικού τιμήματος, «κατέρριψε τις θέσεις όσων μιλούσαν για δυνατότητα δημοπράτησης απεριόριστου αριθμού αδειών και μη ανάγκη καταβολής τιμήματος εκ μέρους των σταθμών».

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής επισημαίνει ακόμη ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν το φθινόπωρο του 2019, τονίζοντας παράλληλα ότι «ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι ο πρώτος πρωθυπουργός μετά τον Κώστα Σημίτη, την τετραετία 2000 – 2004, ο οποίος θα εξαντλήσει τη θητεία του».

Υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση έχει ήδη σχεδιάσει και θα υλοποιήσει την επόμενη ημέρα «με προοδευτικές θεσμικές τομές και υπέρ του κόσμου της εργασίας», προσθέτοντας ότι «θα είμαστε εμείς που θα διορθώσουμε τις αδικίες που προκάλεσαν τα μνημόνια σε βάρος των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων και αυτή την εντολή θα μας τη δώσουν οι πολίτες».

Για τη ΝΔ λέει ότι βρίσκεται «σε ένα δραματικό υπαρξιακό πολιτικό αδιέξοδο» και της ζητεί «να αφήσει, προς το παρόν, τα αιτήματα για πρόωρες εκλογές και ας εξηγήσει στον κόσμο γιατί δεν συνέβη τίποτα από όσα προέβλεπε, όσο το πρόγραμμά μας πετυχαίνει. Ας εξηγήσει γιατί η οικονομία επί των ημερών μας ανακάμπτει, γιατί απέτυχαν τα σενάρια περί “αριστερής παρένθεσης”».

Σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με το Κίνημα Αλλαγής, ο κ. Παππάς σημειώνει ότι «η τοπική αυτοδιοίκηση, με την εφαρμογή της απλής αναλογικής, είναι κατεξοχήν ένας τομέας όπου μπορούν και πρέπει να οικοδομηθούν ευρύτατες προοδευτικές συμμαχίες, ενώ και η αναθεώρηση του Συντάγματος είναι μια διαδικασία η οποία χρειάζεται προοδευτικές συγκλίσεις».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment