PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν. Παππάς: Η Ελλάδα μπαίνει σε νέα σελίδα


«Η Ελλάδα μπαίνει αυτήν τη στιγμή σε μια καινούρια σελίδα» τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, μιλώντας σε συνέδριο που διοργανώνει το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Ο κ. Παππάς επισήμανε ότι «οι δυνατότητες ανάκαμψης της οικονομίας έχουν αναφανεί» και ότι «υπάρχει σε εξέλιξη και εφαρμόζεται μία συμφωνία, που για πρώτη φορά φαίνεται να αποδίδει».

Εκτίμησε ακόμη πως «αν όλες οι πλευρές τηρήσουν το γράμμα και το πνεύμα της συμφωνίας (του Ιουλίου του 2015) θα μπούμε οριστικά σε ένα νέο κεφάλαιο για την ελληνική οικονομία και κοινωνία».

«Εμείς έχουμε αποδείξει ότι διαθέτουμε και την τόλμη και την αποφασιστικότητα και την επιμονή να συγκρουόμαστε με ό,τι κρατάει την Ελλάδα πίσω», συνέχισε ο κ. Παππάς, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση μπορεί να κερδίσει τον χρόνο που χάθηκε λόγω ενδημικών προβλημάτων της ελληνικής διοίκησης και οικονομίας, αλλά και εξωγενών παραγόντων, όπως η οικονομική κρίση και τα προγράμματα της ύφεσης που εφαρμόστηκαν.

Υπογράμμισε τέλος ότι ο κλάδος των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών μπορεί να γίνει η πραγματική νέα ατμομηχανή της ανάπτυξης της Ελλάδας για τον 21ο αιώνα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment