PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν.Δ.: Πολύ ακριβό το εισιτήριο του λαϊκισμού


«Ο λαϊκισμός πληρώνεται και το εισιτήριό του, δυστυχώς, είναι ακριβό» δήλωσε ο υπεύθυνος του τομέα Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, με αφορμή την αύξηση της τιμής των εισιτηρίων στις αστικές συγκοινωνίες.

«Οι χρήστες μέσων μαζικής μεταφοράς, από τη Δευτέρα θα πληρώσουν το τίμημα του λαϊκισμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖA – ΑΝΕΛ», σημείωσε ο κ. Καραμανλής, χαρακτηρίζοντας «κοινωνικά άδικη» την αύξηση της τιμής εισιτηρίων και καρτών.

Κατηγόρησε ακόμη την κυβέρνηση ότι «πήρε λαϊκίστικες αποφάσεις, όπως οι δωρεάν μετακινήσεις την περίοδο του δημοψηφίσματος – όχι με κοινωνικά κριτήρια – αλλά με τη λογική “όλοι τζάμπα” που είχε ως αποτέλεσμα ακόμα και τουρίστες να πηγαινοέρχονται δωρεάν από και προς το αεροδρόμιο».

«Η αποτυχημένη διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης οδήγησε και στην αύξηση του ΦΠΑ σε 23%», θύμισε, ενώ όπως ανέφερε, «με τη διακυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, παρά τις πιέσεις της τρόικας, οι τιμές των εισιτηρίων και των καρτών μειώθηκαν αλλά τα έσοδα αυξάνονταν».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment