PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν.Δ.: Ο Αλ. Τσίπρας ξέρει μόνο να αναδιανέμει μιζέρια και φτώχεια



«Ο Αλ. Τσίπρας ξέρει μόνο να αναδιανέμει μιζέρια και φτώχεια», σχολίασε η Νέα Δημοκρατία, αναφερόμενη στην ομιλία του Πρωθυπουργού στην 81η ΔΕΘ.

«Μετά τον λαϊκισμό, τις αυταπάτες, τα ψέματα και την εξαπάτηση των προηγούμενων ετών, σήμερα ήρθαν τα πυροτεχνήματα ενός κάλπικου εκσυγχρονισμού», τόνισε η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της, χαρακτηρίζοντας τον κ. Τσίπρα «αμετανόητο λαϊκιστή» που «ποτέ δεν πίστεψε στις μεταρρυθμίσεις και ποτέ δεν θα μπορέσει να τις εφαρμόσει».

Η Ν.Δ. έκανε λόγο για «ομιλία – αγγαρεία», καταλογίζοντας στον κ. Τσίπρα ότι «ξέχασε τη μεσαία τάξη και τους εργαζόμενους που διαλύει με τη φοροκαταιγίδα, τους συνταξιούχους που γκρεμίζει τη ζωή τους, τους ανέργους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αγρότες».

«Πως θα μπορούσε άλλωστε να τους πει κάτι;», διερωτήθηκε η Ν.Δ., τονίζοντας ότι «είναι ακριβώς εκείνοι στους οποίους είπε τα πιο μεγάλα, τα πιο προκλητικά ψέματα».

«Από λαϊκιστής δεν γίνεσαι εκσυγχρονιστής σε ένα βράδυ. Όταν και τα αποψινά πυροτεχνήματα σβήσουν, το μαύρο θα επιστρέψει στη χώρα και στις ζωές των Ελλήνων», συνέχισε η Ν.Δ.

Κατά την Πειραιώς, «μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση υπάρχει. Αυτή που θα ακουστεί από το ίδιο βήμα σε μία εβδομάδα. Η συμφωνία αλήθειας και η πρόταση ελπίδας του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση διαλύει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Περιστέρι

Peristeri News

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Γ. Γεραπετρίτης: Εκτιμώ θα υπάρξει επαναξιολόγηση της Τουρκίας για τη Μονή της Χώρας

Peristeri News

Leave a Comment