PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν.Δ.: Νέο ρεκόρ στα ψέματα από τον Τρ. Αλεξιάδη


Συνεχίζεται η κόντρα του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη με τη Ν.Δ. με αφορμή της ληφιπρόθεσμες οφειλές των ιδιωτών προς το Δημόσιο.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αρνείται σήμερα τα περί παραπληροφόρησης που του καταλόγισε χθες ο κ. Αλεξιάδης, υποστηρίζοντας πως ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ κατέγραψε νέο ρεκόρ στα ψέματα.

Όπως αναφέρει, «πριν στεγνώσει η μελάνη στους Πίνακες με τα επίσημα στοιχεία για την εξέλιξη των ληξιπρόθεσμων φορολογικών οφειλών των ιδιωτών προς το Κράτος που δημοσίευσε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ)), ο πολιτικός προϊστάμενός της εμφανίσθηκε να ρωτάει την… αξιωματική αντιπολίτευση και τους δημοσιογράφους πού βρήκαν τα στοιχεία αλλά και να κατασκευάζει άλλα, προσπαθώντας να πείσει ότι οι ληξιπρόθεσμες φορολογικές οφειλές… μειώθηκαν».

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως «ο κ. Αλεξιάδης όφειλε να γνωρίζει ότι η δημοσίευση ανακριβών στοιχείων είναι κολάσιμη ενέργεια, η οποία, πέραν των άλλων, βλάπτει σοβαρότατα την αξιοπιστία της χώρας και μειώνει τη διαπραγματευτική της ισχύ, με αποτέλεσμα να έρχονται νέα αριστερά μέτρα που θα επωμιστούν ξανά οι Έλληνες φορολογούμενοι».

Ακόμη, η Ν.Δ. τον καλεί «πριν βγάλει άλλη ανακοίνωση» να συνεννοηθεί με τις υπηρεσίες του υπουργείου του.

«Και αφού είναι τόσο ικανοποιημένη η κυβέρνηση με την πορεία των εσόδων, να εξηγήσει γιατί τα φορολογικά έσοδα είναι μειωμένα στον πρώτο δικό τους προϋπολογισμό κατά 4,3 δισ. ευρώ, έναντι των αρχικών προβλέψεων παρά τη λήψη 23 (!) φορομπηχτικών αριστερών μέτρων ύψους πάνω από 1 δισ. ευρώ μόνο για το 2015», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment