PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν.Δ.: N. Φίλης και ΣΥΡΙΖΑ να αποδεχθούν ότι δικαίωμα να διαδηλώνουν έχουν όλοι οι Έλληνες



«Ο κ. Φίλης και ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλουν να αποδεχθούν ότι δικαίωμα να διαδηλώνουν στο πλαίσιο του νόμου, έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες», τονίζει σε σχόλιό της η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή δηλώσεις του υπουργού Παιδείας. «Αντιλαμβάνονται, άλλωστε, ότι με την πολιτική και τη στάση τους προκαλούν τις αντιδράσεις της κοινωνίας», προσθέτει η Ν.Δ.

Νωρίτερα, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, ο υπουργός Παιδείας επεσήμανε ότι η κυβέρνηση έχει γίνει στόχος επιθέσεων και έκανε λόγο για «δαιμονοποίηση, γελοιοποίηση, ευτελισμό». Όπως διευκρίνισε, η κριτική είναι όχι απλά καλοδεχούμενη, αλλά αναγκαία ειδικά για ευαίσθητα ζητήματα όπως η παιδεία. Ωστόσο έκανε λόγο για διαστροφή και παραποίηση των λεγομένων μελών της κυβέρνησης.

«Το κατεστημένο δεν έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι η κυβέρνηση δεν είναι παρένθεση» είπε και προέβλεψε κλιμάκωση των «διαδικασιών υπονόμευσης» της κυβέρνησης με κινήματα «τύπου κατσαρόλας», ενώ επεσήμανε ότι το κίνημα «παραιτηθείτε» είναι στα όρια της συνταγματικής ανοχής, κάνοντας λόγο για «κίνηση χωρίς ονοματεπώνυμο».

«Όποιος θέλει μπορεί να διοργανώνει ό,τι συγκεντρώσεις θέλει, δημοκρατία έχουμε. Βεβαίως δεν μπορεί να διοργανώνει κανείς μία υπονομευτική πολιτική παρέμβαση», συμπλήρωσε και συνέχισε: «Το να δημιουργούνται κινητοποιήσεις στη βάση όχι πραγματικών λαϊκών προβλημάτων, αλλά στη βάση προφητικών υποτίθεται εξαγγελιών, είναι μία διαδικασία που έχει ελάχιστη σχέση με τη δημοκρατία».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Δημοσκόπηση: Ανοίγει την διαφορά η ΝΔ με 15,4 μονάδες

Peristeri News

Β. Κικίλιας: Οι φωτιές στο όρος Αιγάλεω είναι εγκληματική συμπεριφορά

Peristeri News

Μ. Συρεγγέλα: Με κυβέρνηση Μητσοτάκη οι νόμοι εφαρμόζονται

Peristeri News

Leave a Comment