PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν.Δ.: Η κυβέρνηση ξανακοροϊδεύει τον λαό


Αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας…

Η κυβέρνηση ξανακοροϊδεύει τον ελληνικό λαό, αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, σχολιάζοντας δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών σχετικά με πιθανό δημοψήφισμα.

«Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, με ένα πρόγραμμα που δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Σήμερα ομολογεί το ψέμα και προαναγγέλλει δημοψήφισμα ώστε να μεταφέρει το βάρος της δικής της ευθύνης στον ελληνικό λαό. Τον κορόιδεψε την πρώτη φορά, τον ξανακοροϊδεύει τώρα», σημειώνει ο κ. Καραγκούνης.

Σημειώνεται ότι σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Επένδυση», ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, υπεύθυνος για τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις, Ευκλείδης Τσακαλώτοςαναφέρθηκε στο ενδεχόμενο δημοψηφίσματος ή εκλογών, επισημαίνοντας ότι «οι κόκκινες γραμμές πρέπει να υπάρχουν με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αν κινδυνεύουν να διαταραχθούν, τον λόγο θα πρέπει να έχει ο λαός για να παρέμβει και να τις διασφαλίσει».

Σχολιάζοντας από την πλευρά του τις διαπραγματεύσεις, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακαλλαρίδης ανέφερε σε συνέντευξή του πως «σε περίπτωση που έχουμε ένα αποτέλεσμα έξω από τον χώρο που ορίζει η λαϊκή εντολή, ο λαός θα πρέπει να το κρίνει αδιαμεσολάβητα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment