PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν.Δ.: Η Φ. Γεννηματά συμφωνεί ότι η κυβέρνηση πρέπει να φύγει


Στην κοινή διαπίστωση ότι για την έξοδο της χώρας από την κρίση χρειάζεται να φύγει το ταχύτερο δυνατό η σημερινή κυβέρνηση κατέληξε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά σε σημερινή τους συνάντηση, όπως έγινε γνωστό από κύκλους της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι ίδιοι κύκλοι διευκρίνισαν πως προφανώς τα δύο κόμματα «διατηρούν το καθένα τις δικές του γνωστές και διατυπωμένες θέσεις τους, για την υπέρβαση αυτής της δύσκολης για τη χώρα και την κοινωνία κατάστασης».

Στο τετ α τετ συζητήθηκαν επίσης τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία και η οικονομία, οι αρνητικές συνέπειες από την καθυστέρηση στο κλείσιμο της β’ αξιολόγησης, καθώς και «το κλίμα αβεβαιότητας που κυριαρχεί στην πραγματική οικονομία που επιτείνει τις δυσμενείς επιπτώσεις στο βιοτικό επίπεδο όλων των πολιτών».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί την Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι, με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και την Τετάρτη, στις 17:00, με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.

Επίσης, εκκρεμεί και η συνάντησή του με τον γενικό γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας Δημήτρη Κουτσούμπα.

Όλες οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στη Βουλή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment