PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Μουσικό αφιέρωμα στον Γιώργο Κατσαρό από τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου


Μια ξεχωριστή συναυλία-αφιέρωμα στον Γιώργο Κατσαρό πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής 17/6 τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου.

Η μουσική εκδήλωση «Τα τραγούδια μου…εγώ κι εσείς», πραγματοποιήθηκε στο θέατρο «Τέχνη στην πέτρα», στο Άλσος Περιστερίου και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις σε όσους την παρακολούθησαν.

Τα μουσικά τμήματα του σχολείου, η χορωδία και η ορχήστρα και οι φωνές μαθητών, αποφοίτων και εκπαιδευτικών ανέδειξαν τους σημαντικότερους σταθμούς της καριέρας του Γιώργου Κατσαρού.

Ο Γιώργος Κατσαρός με τον διευθυντή των Εκπαιδευτηρίων Γιώργο Λιναρδάτο

Ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης, μαέστρος και δεξιοτέχνης του σαξόφωνου με διεθνή καριέρα, συνέθεσε πάνω από 1.500 τραγούδια, δημιούργησε τη μουσική για 117 κινηματογραφικές ταινίες, ενώ έχει βάλει την υπογραφή του σε 90 θεατρικά έργα με πρόσφατες τις συνεργασίες του με την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Με τον ίδιο τον μεγάλο σολίστα να τιμά την εκδήλωση, όλοι οι συντελεστές απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα όλων και ιδιαίτερα τα συγχαρητήρια σε έναν έναν ξεχωριστά από τον Γιώργο Κατσαρό, ο οποίος έκλεισε την εκδήλωση διευθύνοντας μια «α καπέλα» εκτέλεση του αγαπημένου τραγουδιού «Τα Κύθηρα», χαρίζοντας μεγάλη συγκίνηση στο κοινό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment