PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Μουσική βραδιά αφιερωμένη στον Αλ. Παπαδιαμάντη στο Περιστέρι



Στα πλαίσια δράσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Περιστερίου διοργανώνεται μουσική βραδιά – αφιέρωμα στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη, με αφορμή το βιβλίο του Ηλία Βολιότη – Καπετανάκη: «Η Φραγκογιαννού και ο Ρασκόλνικοβ. 100 χρόνια από τον θάνατο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη».

Στα πλαίσια δράσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Περιστερίου διοργανώνεται μουσική βραδιά – αφιέρωμα στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη, με αφορμή το βιβλίο του Ηλία Βολιότη – Καπετανάκη: «Η Φραγκογιαννού και ο Ρασκόλνικοβ. 100 χρόνια από τον θάνατο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη» (εκδόσεις Μετρονόμος).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012, στις 7:30 το απόγευμα στο πολιτιστικό – συνεδριακό κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου (είσοδος από Καραθεοδωρή και Εθν. Αντιστάσεως).

Ομιλητές είναι οι κ.κ. Κώστας Καλημέρης, εκπαιδευτικός – κριτικός λογοτεχνίας και ο Ηλίας Βολιότης – Καπετανάκης.

Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια βασισμένα στο έργο του Παπαδιαμάντη και άλλες αγαπημένες μελωδίες. Φιλική συμμετοχή: Χρήστος Τσιαμούλης, Βασίλης Φλώρος, Κατερίνα Αναγνώστου, Γιώργος Γερματσίδης, Σωτήρης Καρκανιάς και ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Με όμορφες δράσεις εορτάστηκε και φέτος στο Άλσος Περιστερίου η γιορτή της Μητέρας

Peristeri News

Ο Δήμος Περιστερίου γιορτάζει την Μητέρα στο Άλσος

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Leave a Comment