PeristeriNews.gr
Πολιτική

Μητσοτάκης: Δεν είχα άλλη δουλειά να κάνω, από το να ακούω υπουργούς;


Το πολιτικό στίγμα της ΝΔ εν όψει των εκλογών έδωσε κατά την ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός έθεσε εξ αρχής το δίλημμα «ή εμείς ή αυτοί». Επικαλέστηκε ως προς αυτό έναν διαδικτυακό διάλογο του Παύλου Πολάκη με χρήστη του Twitter, στον οποίο ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας έγραψε «φύγε από τη χώρα, ερχόμαστε».

«Μια κυβέρνηση της παράταξής μας, αν και ενός κόμματος, δεν είναι ενός χρώματος. Η δική μας αυτοδυναμία είναι εγγύηση για εθνική συνεργασία» τόνισε, ενώ διαμήνυσε: «Είμαι εκλεγμένος από τον λαό και σε αυτόν λογοδοτώ».

Αναφερόμενος στην υπόθεση των παρακολουθήσεων, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «κάποια κέντρα θέλουν έναν πιεζόμενο πρωθυπουργό και μια αγκυλωμένη κυβέρνηση», για να προσθέσει: «Δεν μασάμε». «Επιχειρούν να πείσουν» επισήμανε, «για ποιο πράγμα άραγε; Ότι δεν είχα άλλη δουλειά, από το να ακούω τους υπουργούς μου, τις γυναίκες τους; Τη γραμματέα μου; Ηθοποιούς; Ούτε καν τους πολίτικους μου αντιπάλους;».

Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την ομιλία του με αναφορά στις εκλογές του 2023. «Πρέπει να αναδείξουμε το έργο μας, ό,τι είπαμε το κάναμε. Να εξασφαλίσουμε ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στην τροχιά προόδου, φράζοντας το δρόμο σε μια δεύτερη φορά στη συμφορά» υπογράμμισε.

«Ποτέ άλλοτε η πατρίδα μας δεν αντιμετώπισε τόσες μεγάλες και διαδοχικές κρίσεις. Μέσα σε αυτό το ασταθές περιβάλλον η ελληνική κοινωνία και οικονομία όχι μόνο έμειναν όρθιες. Η ανάπτυξη για το 2022 αγγίζει το 6%. Το ίδιο διάστημα η ανεργία έπεσε στα χαμηλότερα της 12ετίας. Επενδυτικοί κολοσσοί ψηφίζουν Ελλάδα, παντού προχωρούν μεγάλα έργα» τόνισε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment