PeristeriNews.gr
Πολιτική

Μήνυση εναντίον της γραμματέως του Καλογρίτσα θα υποβάλει ο Νίκος Παππάς


Για «λάσπη» κατά του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ο Νίκος Παππάς γνωστοποιώντας ότι υποβάλλει μήνυση κατά της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα, για τα όσα κατέθεσε στο Ειδικό Δικαστήριο.

«Η ψευδομάρτυρας γραμματέας του κ. Καλογρίτσα θα κληθεί για όσα είπε στο Ειδικό Δικαστήριο να αναμετρηθεί με την αλήθεια και την ελληνική Δικαιοσύνη, μετά από μήνυση που υποβάλλω εναντίον της» αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Παππάς σε δήλωσή του.

«Οι υποβολείς όμως της συγκεκριμένης ψευδομαρτυρίας, που επιλέγουν για άλλη μια φορά το δρόμο της λάσπης εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο τον πανικό τους προδίδουν» προσθέτει, σημειώνοντας πως «μπροστά στο κύμα των αποκαλύψεων για το πάρτι με το δημόσιο χρήμα και την κακοποίηση του κράτους δικαίου, εφευρίσκουν αστήρικτους και άσφαιρους αντιπερισπασμούς».

«Η σπουδή τους όμως άμεσα να προσυπογράψουν την ψευδομαρτυρία αποκαλύπτει ότι αυτοί κρύβονται πίσω της. Ας συνεχίσουν έτσι. Η ίδια η λάσπη τους θα τους πνίξει» καταλήγει ο κ. Παππάς.

ΣΥΡΙΖΑ: Η κ. Διαμαντή θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου

Στις βολές του κυβερνητικού εκπροσώπου και του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής απάντησε στο μεταξύ ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, στην οποία σημείωσε πως «η κ. Διαμαντή θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου για όσα αστήριχτα και συκοφαντικά ισχυρίστηκε».

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει απογειώσει τη διαφθορά σε επίπεδα ρεκόρ, με ένα καινούργιο σκάνδαλο να ξεσπά κάθε μέρα. Είναι αναμενόμενο να ψάχνει εναγωνίως να στήσει κάποιο αφήγημα που να μπορεί να δικαιολογήσει τη τελευταία της γραμμή άμυνας: Όχι ότι η ΝΔ δεν είναι διεφθαρμένη αλλά ότι όλοι το ίδιο είναι. Αυτό που δεν είναι αναμενόμενο είναι ότι έχουν μπερδέψει τα παραμύθια τους. Μέχρι χθες μας έλεγαν ότι ο Καλογρίτσας ήταν ένας άφραγκος επιχειρηματίας που ο Νίκος Παππάς και ο ΣΥΡΙΖΑ του έψαχναν χρήματα για να διεκδικήσει τηλεοπτικό σταθμό. Σήμερα αιφνιδίως μας λένε ότι ήταν ένας ευκατάστατος επιχειρηματίας που χρηματοδοτούσε τον ΣΥΡΙΖΑ. Ας αποφασίσουν ποιο είναι το σωστό αφήγημα στο στημένο παραμύθι τους» σημείωσε η Κουμουνδούρου προσθέτοντας: «Την άμεση υιοθέτηση της συκοφαντίας από τη ΝΔ την αναμέναμε. Άλλωστε ο κ. Λοβέρδος που την εκμαίευσε είναι ως γνωστόν, όπως και η κ. Καϊλή, πιο κοντά στη ΝΔ παρά στο κόμμα του. Την άθλια ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ δεν αναμέναμε. Λίγη αιδώς δε θα έβλαπτε».

Τι κατέθεσε η γραμματέας του Χρ. Καλογρίτσα

Η Ευθαλία Διαμαντή ιδιαιτέρα γραμματέας του Χρήστου Καλογρίτσα επί 40 χρόνια, κατέθεσε στη δίκη στο ειδικό δικαστήριο με κατηγορούμενους τον επιχειρηματία και τον πρώην Υπουργό ψηφιακής πολιτικής Νίκο Παππά για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών το 2016.

«Έφευγαν φάκελοι και τσάντες με χρήματα από το γραφείο του κ. Καλογρίτσα τα οποία ήταν χρήματα για βοήθεια προς το κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ). Χρήματα δινόντουσαν και σε δημοσιογράφους και σε άλλα πρόσωπα, τα οποία σχεδίαζαν την λειτουργία του καναλιού και εφημερίδας. Από τον κ. Καλογρίτσα ζήτησαν να βοηθήσει το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ για την ίδρυση τηλεοπτικού σταθμού που θα ήταν ένα κανάλι του κόμματος, στο οποίο κουμάντο θα έκανε ο κ. Παππάς. Ουσιαστικά από τον κ. Καλογρίτσα ζήτησαν να «δανείσει» το όνομά του για τη σύσταση του καναλιού».

Σύμφωνα με την κυρία Διαμαντή ο επιχειρηματίας ήταν καθοδηγούμενος και δέχθηκε να βοηθήσει την «ομάδα Παππά», επικεφαλής της οποίας ήταν ο τότε πρώην υπουργός Επικρατείας για ένα κανάλι του κόμματος.

Σε άλλο σημείο η μάρτυρας επισήμανε ότι άνθρωπος του κόμματος μέσα στο γραφείο του επιχειρηματία του είπε: «Χρήστο, κόμμα χωρίς χρήμα δεν γίνεται». Η κ. Διαμαντή κατά την κατάθεσή της επανέλαβε ότι «έφευγαν πολλά χρήματα για το κόμμα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment