PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Μήνυμα του Υποψήφιου Δημάρχου Περιστερίου Φώτη Κουγιουμτζή


Εκλέχθηκε πρόσφατα ως Υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου με την δημοτική παράταξη «Ενεργοί πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι»…

Το μήνυμα του κ. Κουγιουμτζή παρακάτω:

Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τα μέλη της δημοτικής παράταξης «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ» για την τιμή που έδειξαν στο πρόσωπό μου να μου αναθέσουν το τιμόνι της παράταξης στην πιο δύσκολη μεταπολεμική περίοδο για τη χώρα, που πλήττει ιδιαίτερα έντονα την Πόλη μας και όλους τους Περιστεριώτες.

Ευχαριστώ επίσης τους συνυποψηφίους μου στις εκλογές της παράταξης Κ. Βλάχο, Β. Κουρή, και Γ. Πνευματικό για την ενωτική στάση και τη σημαντική συνεισφορά τους στον κοινό αγώνα μας.

Αναλαμβάνω τη σκυτάλη από τον Α. Πουλιάση και τη Σ. Αλεξοπούλου που με το ήθος τους και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν τίμησαν επί σειρά ετών την εμπιστοσύνη που τους έδειξε η παράταξη και οι πολίτες.

Τους ευχαριστώ θερμά.

Αισθάνομαι βαρύ το χρέος να τιμήσω την ιστορική παράδοση της Πόλης και ιδιαίτερα των Περιστεριωτών αγωνιστών της αριστεράς που με τις θυσίες τους και το αίμα τους χάραξαν το δρόμο για μια δίκαιη κοινωνία αλλά και για μια Πόλη αντάξια των κατοίκων της. Φιλοδοξώ, να συνεχίσω την αγωνιστική παράδοση του Δημήτρη Φωλόπουλου, από τον οποίο διδάχθηκα , ιδιαίτερα τα χρόνια που ήμουν δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του, όταν και μου εμπιστεύθηκε διάφορα αξιώματα στη διοίκηση του Δήμου.

Η παράταξη «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ», βαδίζει ενωμένη και φιλοδοξεί να ενώσει όλους τους κατοίκους και τους φορείς της Πόλης για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων αλλά και στον κοινό αγώνα για την ανατροπή της αδιέξοδης μνημονιακής πολιτικής που πλήττει βάναυσα την τοπική αυτοδιοίκηση και φτωχοποιεί ολοένα και περισσότερο την κοινωνία.

Το όραμά μας είναι μια πράσινη Πόλη, λειτουργική και ελκυστική, με συμμετοχικές πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες, στην οποία οι φορείς και οι κάτοικοι συνεργάζονται, προτείνουν και αγωνίζονται μαζί με τη Δημοτική Αρχή για να δοθούν λύσεις στα μικρά και μεγάλα προβλήματα.

Το μεγάλο θέμα της ανεργίας και της υποαπασχόλησης, δεν μπορεί παρά να είναι πρώτο μέλημά μας. Ωστόσο χρειάζεται μεγάλος αγώνας όλων των λαϊκών στρωμάτων με την τοπική αυτοδιοίκηση μπροστά για να ανατραπούν οι πολιτικές του μνημονίου που πλήττουν κυρίως τα λαϊκά στρώματα και ειδικότερα τις Δυτικές συνοικίες της Αθήνας, μέρος των οποίων είναι και το Περιστέρι.

Θα σταθούμε αλληλέγγυοι σε κάθε αδύναμο πολίτη, χωρίς εξαιρέσεις και περιορισμούς και δεν θα επαναπαυτούμε σε περιστασιακές λύσεις. Η διάλυση του συστήματος Υγείας και της Παιδείας, οι απολύσεις γιατρών, εκπαιδευτικών, υπαλλήλων των Δήμων και του Δημοσίου καθώς και η παραχώρηση σε ιδιωτικά συμφέροντα κοινωνικών Υπηρεσιών μας βρίσκει αγωνιστικά αντίθετους.

Δεν θα κρύψουμε κανένα από τα προβλήματα που απασχολούν τον κοινωνικό ιστό. Θα σταθούμε στο πλευρό των χρηστών ναρκωτικών ουσιών και στους οροθετικούς με επεξεργασμένες θέσεις για τη θεραπεία τους και την ισότιμη ένταξη στην Κοινωνία.

Καλώ όλους τους κατοίκους της Πόλης και όλες τις αντιμνημονιακές Δημοτικές Παρατάξεις στον κοινό αγώνα για την ανατροπή στο Περιστέρι, για μια άλλη πολιτική αντιμετώπιση των προβλημάτων όπου θα εκφραστούν οι απλοί καθημερινοί άνθρωποι που βιώνουν τις επιπτώσεις της βάρβαρης πολιτικής της συγκυβέρνησης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment