PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Μιλήσαμε για τη χώρα και αφήσαμε το λαό»


«Μιλήσαμε, για τη χώρα και αφήσαμε κατά μέρος τον ελληνικό λαό. Εάν δεν σώσεις τον λαό, δεν σώζεις τη χώρα. Χώρα και λαός είναι δύο πράγματα τα οποία είναι αδιαχώρητα», τόνισε ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

«Μιλήσαμε, για τη χώρα και αφήσαμε κατά μέρος τον ελληνικό λαό. Εάν δεν σώσεις τον λαό, δεν σώζεις τη χώρα. Χώρα και λαός είναι δύο πράγματα τα οποία είναι αδιαχώρητα», τόνισε ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δ. Ρέππας.

Παραλλήλως παραδέχθηκε ότι το πολιτικό προσωπικό ήταν απροετοίμαστο για να αντιμετωπίσει την κρίση, αλλά δικαιολογήθηκε ότι δεν είχε η κυβέρνηση, πλήρη άποψη για το μέγεθος και το βάθος της κρίσης την πρώτη περίοδο.

«Είχαμε μείνει με τα στοιχεία τα οποία τότε ήταν διαθέσιμα, για ένα έλλειμμα στο ύψος το πολύ του 6%, όταν διαπιστώθηκε ότι ήταν πολύ πάνω από το 10%», συμπλήρωσε ο κ. Ρέππας.

Που θα είναι υποψήφιος

«Όπου επιλέξει το κόμμα μου. Εάν με θεωρεί κατάλληλο και χρήσιμο να δώσω τη μάχη – επειδή δεν θέλω να είμαι λιποτάκτης σε αυτή τη δύσκολη ώρα – αυτό θα μου πει που πρέπει να δώσω τη μάχη», είπε ο κ. Ρέππας, απαντώντας σε ερώτηση για το σε ποια περιφέρεια θα είναι υποψήφιος.

Μάλιστα άφησε ανοιχτό και το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος λέγοντας: «εκτός πια εάν το κόμμα κρίνει ότι η απουσία μας μπορεί να είναι πιο χρήσιμη από την παρουσία μας. Και σε αυτό θα είμαι απολύτως σύμφωνος».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment