PeristeriNews.gr
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Η χρεοκοπία είναι πρωτίστως πολιτική



Δεν μας πείσατε ότι το Μνημόνιο θα λύσει το πρόβλημα. Η χρεοκοπία είναι πρωτίστως πολιτική και ηθική και μετά οικονομική, εξήγησε για τους λόγους που θα αρνηθεί ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής.

Δεν μας πείσατε ότι το Μνημόνιο θα λύσει το πρόβλημα. Η χρεοκοπία είναι πρωτίστως πολιτική και ηθική και μετά οικονομική, εξήγησε για τους λόγους που θα αρνηθεί ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Στην ομιλία του υπογράμμισε ότι δεν υπήρξαν απαντήσεις πως έγινε η συσσώρευση του τεράστιου χρέους. Επικαλούμενος μάλιστα τα στοιχεία για τους αδήλωτους συνταξιούχους, ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής έσπευσε να παρατηρήσει ότι «είμαστε μια χώρα νεκρών συνταξιούχων και τυφλών που οδηγούν αυτοκίνητα» και που κάποιο σάπιο κράτος δημιούργησε τα φαινόμενα αυτά.

«Ναι το Μνημόνιο δεν έφερε την κρίση αλλά δεν την θεράπευσε κιόλας. Την έκανε εντονότερη», είπε, προσθέτοντας ότι επί δύο χρόνια τα πράγματα χειροτέρευσαν με το τσεκούρωμα στους μισθούς και τις συντάξεις, με τις αυτοκτονίες συμπολιτών μας και όλα αυτά κατ΄ εντολή της τρόικας η οποία επίσης πρέπει να λογοδοτήσει.

Αναφερόμενος στις εξαγγελθείσες αποκρατικοποιήσεις, ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι η Ελλάδα είναι μία πλούσια χώρα η οποία δεν θέλει την έξοδο από την ευρωζώνη γιατί ο ελληνικός λαός το πλήρωσε ακριβά το ευρώ αφού η πατρίδα κατέστη χώρα παροχής υπηρεσιών και όχι χώρα που παράγει.

«θα πρέπει να τους πούμε: εσείς που μας ζητάτε λεφτά πίσω αφήστε μας να παράγουμε, αφήστε τις ποσοστώσεις. Να βγάλουμε γάλα για τα παιδιά μας», είπε ο Γραμματέας της Χρυσής Αυγής.

Βεβαίως ο κ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στο θέμα της λαθρομετανάστευσης και εγκληματικότητας, λέγοντας πως δεν υπήρξαν απαντήσεις πως θα αντιμετωπιστούν οι θύλακες αυτοί της αποσταθεροποίησης που δεν είναι κοινοί εγκληματίες αλλά οι ληστές με τα Καλασνίκοφ.

Ο ίδιος τάχθηκε υπέρ της παραμονής της χώρας μας στο ευρώ καθώς «ο ελληνικός λαός έχει πληρώσει ακριβά το ευρώ».

Κατά την έναρξη της ομιλίας Μιχαλολιάκου, μερίδα βουλευτών αποχώρησε από την αίθουσα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Δημοσκόπηση: Ανοίγει την διαφορά η ΝΔ με 15,4 μονάδες

Peristeri News

Β. Κικίλιας: Οι φωτιές στο όρος Αιγάλεω είναι εγκληματική συμπεριφορά

Peristeri News

Μ. Συρεγγέλα: Με κυβέρνηση Μητσοτάκη οι νόμοι εφαρμόζονται

Peristeri News

Leave a Comment